Wpis z mikrobloga

@pitrek136: teraz mam rozkmine za duzą, ale czas leci do przodu ile można uczyć młodzieży o poetach, którzy już nie żyją, jak są inni, którym warto poświecić czas. Tak szczerze ile można przerabiać w kółko to samo, niby byli to geniusze, ale ich czas minął i nadszedł czas na nowych i to ich powinno się zachęcać młodzież to sztuki. Mickiewicz napisał "Dziady" i młodzież będzie je przerabiało przez kolejne 150
  • Odpowiedz
@pitrek136: dostałem w zawodówce 1, z języka polskiego i nie dla tego, ze jestem debilem, ale ani trochę nie zgadzam się, z tokiem myślenia mojej nauczycielki ona ma mnie za kompletnego debila, a ja ją za debilkę ona chcę mnie przekonywać do swoich poglądów, gdy ja myślę inaczej i nie będę myślał tak jak ona. Rok gadanie w szkole o żydach, no ok to co się działo to przechodzi ludzkie
  • Odpowiedz
@iktotomowi: Raperzy to poeci korzystający z mediów na miarę czasów w jakich żyją. Z romantycznych poetów to cenię jedynie Norwida, cała reszta, z Mickiewiczem na czele do mnie nie przemawia. Niewiele.rzeczy dorównuje temu co tworzy L.U.C
  • Odpowiedz