Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +23
Na jednym forów motoryzacyjnych dostałem ,,gratulacje" w cudzysłowie, że kupiłem silnik litrowy 60 KM, a jeżdżę głównie w podróże (jazda miejska / aglomeracyjna odpowiada za max 20% moich przebiegów, z czego 1/4 poza moim miastem), z czego 80-90% tras (ponad 2/3 ogólnego przebiegu) robię na drogach szybkiego ruchu, gdzie pyrkam sobie na tempomacie 110-115 na prawym (i środkowym) pasie i w chwilowych porywach 116-120 na lewym.
Cóż...
Taki posiadałem budżet - 60
Cóż...
Taki posiadałem budżet - 60
POPCORN-KERNAL +377
#wybory #kanalzero
Miałoby to sens, gdyby nie to, że bronisz kryptopisowca stanowskiego i wręcz się zesrałeś, że ktoś krzysia szkaluje:(.
Zadzwoniłeś już z pozdrowieniami?
@zapomnialemhaslo: Zabawne to jest to, że właśnie opisałeś siebie prostaku xD
@toniemojebuty Nie rozumiem twojego bełkotu jak mi obciągasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@IlawaNidzica Powyższe lemingi mają zakute mózgi i dla nich nie liczy się merytoryczna dyskusja tylko uliczna nawalanka, że ich partia jest mojsza
niestety Krzysio odkrył jeden prosty trick, że wystarczy wmówić kretynom jacy to oni są inteligentni i hajs się będzie kręcił
@Nic_tu_po_mnie: tylko nie to ( ͡° ʖ̯ ͡°) nie ma nic gorszego niż widok uśmiechniętego Polaka.
@cwlmod: uposiu, ja odpisałem tylko na twój komentarz "XD", jak dla ciebie to zesranie to ładnie odklejony jesteś
@cwlmod: dobre salto, godne widza stanowskiego. Pozdrowienia z brajghton, lecisz krzysiu
@d4wid: ale on w czasie tej debaty się prawie nie odzywał