Wpis z mikrobloga

zawsze mnie bawią ludzie którzy uważają się za wielkich myślicieli bo wybrali sobie jakiegoś internetowego guru który im mówi co mają myśleć

@zapomnialemhaslo: Zabawne to jest to, że właśnie opisałeś siebie prostaku xD

@toniemojebuty Nie rozumiem twojego bełkotu jak mi obciągasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@IlawaNidzica Powyższe lemingi mają zakute mózgi i dla nich nie liczy się merytoryczna dyskusja tylko uliczna nawalanka, że ich partia jest mojsza
@cwlmod: wielki samodzielny myśliciel jedyne co potrafi to rzucać inwektywami, nowa merytoryczna jakość w polskim życiu publicznym

niestety Krzysio odkrył jeden prosty trick, że wystarczy wmówić kretynom jacy to oni są inteligentni i hajs się będzie kręcił
@d4wid: Ale to ty się zesrałeś, że kryptopisowiec wprowadził nową jakość w mediach w Polsce i w końcu możemy oglądać debaty o problemach na czasie i programy tematyczne, w których są sami szanowani eksperci xD

@cwlmod: uposiu, ja odpisałem tylko na twój komentarz "XD", jak dla ciebie to zesranie to ładnie odklejony jesteś
@d4wid: Ja was lemingi nie rozróżniam, ale taki komentarz świadczy o zesraniu btw ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cwlmod: dobre salto, godne widza stanowskiego. Pozdrowienia z brajghton, lecisz krzysiu