Mirki chyba tak mi ścięło opony od środka że aż jakieś włókna powychodziły. Pierwszy raz coś takiego widzę. Czy to się już tylko na śmietnik nadaje? #motoryzacja
@czad07 zrób zbieżność tyłu. Zajrzyj do nadkola czy nie są jakieś elementy otarte od opony. Też mi cieło oponę od wewnątrz, ale nie aż tak i była to kwestia zbieżności po wypadku.
@trzaichlac69 przymierzałem je dzisiaj dokładnie i tam nie ma szans żeby o coś ocierało Sprężyny to jeszcze oryginał BMW zresztą pewnie jak cala ta zawiecha nie ruszane od nowości co mnie nie zdziwi bo w zeszłym roku robiłem zawieszenie z przodu i wszystkie części miały znaczek OEM @dumpmuzgu
@czad07: zbieżność przód do zrobienia bo masz mocno w minus jak Ci tak zjada środek plus pewnie jakiś sworzeń wahacza #!$%@? i koła stoją za bardzo w negatywie co potęguję ten efekt
Jeden bankrut pożycza drugiemu bankrutowi. 400 mld euro poszło na odbicie malutkiej wsi robotajne a na tagu radość bo 61 mld dolarów przegłosowali xD Starczy na 2 miesiące po czym znów będzie objazd po wszystkich krajach prosząc o pieniądze bo za mało było xD #ukraina #rosja
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link