Aktywne Wpisy
hipeq69 +10
Ile zarabiacie, ile oszczędzacie i ile wydajecie miesięcznie? Bo kurde mam wrażenie, że u mnie budżet miesięczny dosyć kuleje xd
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
end_of_the_world +47
Kobieta, która nie chce mieć dzieci to nie kobieta tylko jakiś stwór kobietopodobny. Sama jestem babą, ale gardzę takimi laskami i jest mi wstyd za nie. Jeśli chcemy przetrwać jako naród to powinniśmy te najbardziej zatwardziałe bezdzietne z wyboru golić na łyso i wieźć na taczce wśród tłumu jak Jagnę, ku przestrodze młodych Julek, które chcą podążać tą drogą.
Ripostą, że w Pandorze nie ma Wardęgi było, że nie ma Nitrozyniaka. I to miało być mocne uderzenie w Baxtona, który jest w sojuszu z Nitrem.
Ale ja się pytam - chwila moment - właśnie! Dlaczego w Pandorce nie było Nitrozyniaka? Czyli jednak wchodzimy w tryb kolesiostwa? I kogoś chronimy???
Bo co? Bo jak Boxdel pisał to było źle, a już teksty Nitrozyniaka do NIELETNICH to już dobrze i nie ma problemu? I to ma być tylko element przepychanki popularnych influencerów?
Jechać z k-----i!!!
Boxdel mocno oberwał i krwawi? Dobrze.
Jeszcze jest Wardęga, który molestował kobiety.
Jeszcze jest Nitro.
Jeszcze jest Gimper.
Bo co? Bo było dawno i przeprosił? A teraz już jest mądry i będzie mówił nam jak żyć?
Jazda z petami!
Tylko, że w przypadku Boxdela to nie było dawno, nie były inne czasy. i go niszczymy. ( oczywiście, że tak). A Nitro sobie już mógł niszczyć i krzywdzić ludzi, i nie musi być w Pandorce. I Gimper. Luzik.
To, że inne łapał To już nieważne, bo były pełnoletnie. To, że Nitro krzywdził innych To też nieważne, bo to był brat.
Czyli można łamać prawo, jak to jest rodzeństwo partnerki. Dobrze rozumiem - popraw jak się mylę - jak moja siostra będzie miała chlopaka, to ja tracę prawa obywatelskie i ten
Chłop gadał że swoją dziewczyną i mówił to do jej BRATA. I porównujecie to do Baxtona który pisał ze by kolbasa w c--e 13 wsadził (ʘ‿ʘ)
I tak nawiasem, kreujecie się na osoby o prawicowych poglądach, a strasznie