Wpis z mikrobloga

Wczoraj byłem w biurze i mieliśmy zwykłe spotkanie wewnątrz spuchowe (planowanie spuchy) i normalnie położyłem swoją spuchę obok lapka na stole. No i po spotkaniu, jak już w kuchni byłem podchodzi do mnie PMka i ni z tego ni z owego, tak po prostu z d00py mówi że mam dziecinną spuchę (xd).
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co jej do tego. No i wyjechała że nie powinienem stawiać swojej spuchy na stole, bo to dziwnie wygląda, nie przystoi itp. - tak tyle rzeczy zaczęła gadać. A przypomnę, że mieliśmy zwykłe spotkanie wewnątrz spuchowe. Zresztą nawet jakby to było spotkanie z klientem to co z tego xD "No pańska propozycja współpracy jest bardzo konkretna, korzystna i wgl spoko, ale jeden z waszych spuchoklepaczy ma spuchę które nam się nie podoba więc nie będziemy współpracować" XD
Serio, nie wierzę że ludzie niektórzy potrafią się spiąć na spuchę xD

A no i zdj mojego "dziecinnej" (xd) spuchy załączam.

hasztag zalesie hasztag logikarozowychpaskow hasztag pracbaza hasztag korposwiat ##!$%@?
paczelok - Wczoraj byłem w biurze i mieliśmy zwykłe spotkanie wewnątrz spuchowe (plan...

źródło: 355673256_1975194842815624_1873337670231729869_n.heic

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz