Aktywne Wpisy
Lewusx +16
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Moseva +238
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Szot z dzisiejszego gniota z budowy chaty:)
#raportzpanstwasrodka #pater #anks
Trza było brać ruskich do roboty zapewne postawili by kosmodrom dla onucy za te grosze,
Pomyliło mu się z tym przebrzydłym biurokratycznym Jewrosajuzem chyba, a to przecież khmerska wolność i swoboda tak jak w matuszce Rassiji,
Przecież on na swoich materiałach wprost j---ł po ruskich
Ile razy to na swoich wysrywach z Kampuczy oraz u Machaja za czasów Polonii 1.0 powiedział (na trzeźwo i po pijaku) to głowa mała.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tfor: no ja pamietam jak na materiale dostal prawie w------l za prawde historyczną...
Ale spoko, trzymaj się swojej wersji, mi się przecież
@Tfor: Przecież zapytałem się a nie trzymam swojej wersji, komuś wykop na banie za mocno wszedł xd