Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy powinienem rozstać się z dziewczyną, z którą jestem od 5 lat ze względu na to że mamy inne cele na przyszłość?
Ja (31) chciałbym się w końcu ustatkować, kupić mieszkanie, wymienić samochód na nowy. Jej (27) nie przeszkadza to, że wegetujemy wynajmując 35 metrowe mieszkanie z mikroskopijną kuchnią. Kiedy ostatnio poruszyłem ten temat, że przydałoby się zacząć oszczędzać na wkład własny w mieszkanie zamiast wydawać wszystko na podróże,
Czy powinienem rozstać się z dziewczyną, z którą jestem od 5 lat ze względu na to że mamy inne cele na przyszłość?
Ja (31) chciałbym się w końcu ustatkować, kupić mieszkanie, wymienić samochód na nowy. Jej (27) nie przeszkadza to, że wegetujemy wynajmując 35 metrowe mieszkanie z mikroskopijną kuchnią. Kiedy ostatnio poruszyłem ten temat, że przydałoby się zacząć oszczędzać na wkład własny w mieszkanie zamiast wydawać wszystko na podróże,
lubie_pic_kakao +483
Krótki przegląd kłamstw konfiarzy z ostatnich 24h w gorących
Konfiarze: Fajnopolackie media MILCZĄ w sprawie zabicia polskiego wolantariusza.
Rzeczywistość: Wszystkie media o tym mówią.
Konfiarze: Dlaczego Polski rząd ignoruje sprawę???
Rzeczywistość: MSZ zapowiedziało walkę o odszkodowanie.
Konfiarze: JE Bosak jest jedynym politykiem który zareagował w sprawie polskiego wolontariusza.
Rzeczywistość: Wielu polityków z różnych opcji zareagowało. Reakcję MSZ zalinkowałem wyżej, oprócz tego np. Hołownia albo Żukowska.
Konfiarze: Rosja nigdy nie zabiła
Konfiarze: Fajnopolackie media MILCZĄ w sprawie zabicia polskiego wolantariusza.
Rzeczywistość: Wszystkie media o tym mówią.
Konfiarze: Dlaczego Polski rząd ignoruje sprawę???
Rzeczywistość: MSZ zapowiedziało walkę o odszkodowanie.
Konfiarze: JE Bosak jest jedynym politykiem który zareagował w sprawie polskiego wolontariusza.
Rzeczywistość: Wielu polityków z różnych opcji zareagowało. Reakcję MSZ zalinkowałem wyżej, oprócz tego np. Hołownia albo Żukowska.
Konfiarze: Rosja nigdy nie zabiła
-23 lv prawik
-bezrobotny od 5 lat
-wykształcenie podstawowe
-mieszkam w Polsce B
-0 znajomych,0 kontaktu z kobietami
-gnebiony w szkole
-pracowałem raz w życiu na budowie za 6,50zł/h byłem tam pomiotem
I mam
-Zakola
-Płaskpstopie
-wade wzroku
-otyłosć
-ginekomastie
Jestem uzalezniony od komputera,mam w domu pluskwy,szczury i nigdzie nie byłem
#pasta #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Mieć pretensje do wszystkich, którzy są odpowiedzialni za stworzenie jego i jego #!$%@? są jak najbardziej uzasadnione i nielogiczne jest winić się o coś, na co się nie miało wpływu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Na to, że jest bezrobotny, jakie wykształcenie zdobył, jakich umiejętności nie posiada nie miał wpływu, gdyż nie ma opcji wyboru genów, z których powstajesz i środowiska, w którym się rodzisz i żyjesz w rzeczywistości determinującej istoty żywe.
To rezultat czynników, na które nie miał
-Wyginaj do wojewódzkiego na pokój (albo chociaż do większego powiatowego)
-Złap jakąkolwiek robotę.
-Uprawiaj sport żeby utrzymać tęgie zdrowie, trzymaj się z daleka od alkoholu.
-Inwestuj w swoje umiejętności żeby zacząć lepiej zarabiać.
Możesz też rozważyć pracę na tirach, spoko robota dla samotnika, próg wejścia może i trochę wysoki bo z 14k trzeba mieć ale szybko się zwróci.
Uderz pięścią w stół i walcz o siebie
W dupę sobie te rady wsadź.