Wpis z mikrobloga

@sokool Sroch strasznie grał, ale nie był aż tak chamski w stosunku do dziewczyn. Nagrabił sobie przez pierwszą sytuację i nastawienie wszystkich przeciwko Łucji, ale konsekwencja w obrzydliwych zachowaniach i otwartym buractwem w stosunku do dosłownie każdej kobiety zdecydowanie wygrywa Bartek
  • Odpowiedz
@Olczi1998: ja wole jawnych, przynajmniej wiadomo od razu z kim ma się do czynienia xD Bartek to chodzące red flag, a Sroch to potrafił omamić ludzi, robił z siebie ofiarę, wkręcał im poczucie winy, tylko robił to bardzo subtelnie. Bartek od razu drze morde, ma z d--y pretensje itd xd szybciej idzie ogarnąć, że to zjeb i się ewakuować
  • Odpowiedz
@Fyrloczek Fakt, przypomnialxs mi jego fatalne zachowanie w ostatnich odcinkach i juz po do Justyny, ale wciąż (moze to kwestia tego ze sytuacje Bartek - Luiza mam na świeżo) jakoś Bartek wydaje się zdecydowanie bardziej wulgarny i agresywny w tym wszystkim
  • Odpowiedz
@sernikwrajstopach tak jest bardziej wulgarny. Ale po jednej rozmowie z nim widzisz z kim masz do czynienia, on nie udaje ze nie jest troglodytą. A Roch ciągle się uważał za super miłego gościa, równocześnie gnojac innych bo mając plecy wiedział że jest nietykalny.
  • Odpowiedz