Aktywne Wpisy
Wraczek +366
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
ZenujacaDoomerka +77
#ukraina #rosja
@Czarnoskory_Wyborca_Konfederacji1: trzeba było nie być abdulem, tylko rosjaninem mieszkającym na florydzie (gdzie, jak wiadomo z rosyjskiej prasy, biją murzynów)
@joazaxa:
Poza tym nie wiem co masz na myśli pisząc "faszyści". Został zatrzymany przez rosyjskie służby, a nie faszystów.
@bombastick Dla mnie bardziej interesujące jest to, że tam nadal śnieg leży.
@bombastick: Niesamowicie interesujące.... to chyba ten, twarz zamazałem, żeby nie dostać bana za treści drastyczne, bo trochę mu się krew z nosa puściła no i ucho mu odpadło.
@joazaxa: Znowu niesamowicie interesujące, że tam śnieg leży, xD
@Szinako: U nas już drzewa kwitną, a jesteśmy bardziej na północ. Prąd Zatokowy to jednak potęga.
@Szinako: ja tam nie wiem dlaczego sie nie ubrał widocznie mało rozgarnięty, nie tak jak kacapskie służby które pozwoliły im jechać 800 km
p.s dalej nie rozumiesz co nie?
@Czarnoskory_Wyborca_Konfederacji1: dalej nie wierzysz a ten "abdul" jest na filmiku z zamachu w moskwie opublikowanym przez isis ja pienie
@Czarnoskory_Wyborca_Konfederacji1:
Śp. George Orwell:
"Słowo „faszyzm” – będące w powszechnym użytku – pozbawione jest niemal zupełnie znaczenia. Słyszałem, jak „faszyzmem” nazwano: rolników, sklepikarzy, Kredyt Społeczny, kary cielesne w szkołach, polowanie na lisa, walki byków, Komitet 1922, Komitet 1941, Kiplinga, Gandhiego, Czang-Kai-Szeka, homoseksualizm, audycje radiowe Priestleya, schroniska młodzieżowe, astrologię, kobiety, psy – i nie pamiętam co jeszcze".