Wpis z mikrobloga

• 2
@Czarnoskory_Wyborca_Konfederacji1: Myślę, że przypadkowy Abdul zachowywałby się zupełnie inaczej. Przede wszystkim pytał "za co" i mówił, że nie ma i nie miał żadnej broni. Ten najwyraźniej wie za co. Natomiast formalnie ma na razie status podejrzanego.
Poza tym nie wiem co masz na myśli pisząc "faszyści". Został zatrzymany przez rosyjskie służby, a nie faszystów.

@bombastick Dla mnie bardziej interesujące jest to, że tam nadal śnieg leży.
w koszulce z krótkim rękawkiem ? Interesujące.

@bombastick: Niesamowicie interesujące.... to chyba ten, twarz zamazałem, żeby nie dostać bana za treści drastyczne, bo trochę mu się krew z nosa puściła no i ucho mu odpadło.

Dla mnie bardziej interesujące jest to, że tam nadal śnieg leży.

@joazaxa: Znowu niesamowicie interesujące, że tam śnieg leży, xD
Szinako - >w koszulce z krótkim rękawkiem ? Interesujące.

@bombastick: Niesamowicie ...

źródło: GJatsFvXsAAgwVq

Pobierz
NO CO ZA SPISEK USTAWKA !!!!! DLACZEGO ON NIE SIĘ NIE UBRAŁ GDY UCIEKAŁ Z SAMOCHODU DO LASU PRZECIEŻ MIAŁ CZAS.

@Szinako: ja tam nie wiem dlaczego sie nie ubrał widocznie mało rozgarnięty, nie tak jak kacapskie służby które pozwoliły im jechać 800 km

p.s dalej nie rozumiesz co nie?
  • 2
Rosyjskie służby to faszyści.

@Czarnoskory_Wyborca_Konfederacji1:

Śp. George Orwell:

"Słowo „faszyzm” – będące w powszechnym użytku – pozbawione jest niemal zupełnie znaczenia. Słyszałem, jak „faszyzmem” nazwano: rolników, sklepikarzy, Kredyt Społeczny, kary cielesne w szkołach, polowanie na lisa, walki byków, Komitet 1922, Komitet 1941, Kiplinga, Gandhiego, Czang-Kai-Szeka, homoseksualizm, audycje radiowe Priestleya, schroniska młodzieżowe, astrologię, kobiety, psy – i nie pamiętam co jeszcze".