Aktywne Wpisy

Rad-X +73
Jakie są wasze wspomnienia z lekarskiej komisji wojskowej?
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
źródło: comment_Nlob6RWeHUI2gi3g6qqtPcabTJ3stLT3
Pobierz
KolorowychSnow +168
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
źródło: 1000001773
Pobierz

Zapytam się zatem ludzi inteligentniejszych od siebie, co Wam sprawia przyjemność? W sensie, że w życiu...
edit: dorzucę jeszcze jazdę na rowerze.
Ale potwierdzam czas spędzany ze swoją drugą połówką. No ale do tego są takie chwilowe przyjemności, jak np. zjedzenie ulubionego wafelka itp. itd.
Lubię też ustalać sobie jakiś szczegół, motyw (niekoniecznie literacki), i poszukiwać go zarówno w książkach, jak i zdjęciach, obrazach, a nawet grach porównując, w jaki sposób przyczyniają się do tworzenia całości :)
Zdobywanie wiedzy, jej analiza, wzbogacanie jej, stosowanie w praktyce i co najważniejsze dzielenie się nią.
Dla mnie jest to fascynujące i absolutnie niesamowite, gdy uda mi się jakiś fakt pojąć do tego stopnia, że rozumiem nie tylko czym jest, ale jakie powoduje konsekwencje, jakie otwiera możliwości...
Oprócz tego uwielbiam bzykanie, #!$%@? się, picie dobrych browarów i kłócenie się. :]
Polecam również drugą część.
Nie można iść jedynie w jednym kierunku, negując ciało na rzecz umysłu czy ducha i vice-versa.
@kolnay1:
Dupa tam nie umiałeś odpowiedzieć. Po prostu nie mogłeś wykombinować jakiejś zajebistej odpowiedzi. A wystarczyłoby przecież : "Pączki. Pączki są super". ;]
@Kargaroth: Co nie ? Kurde, dobre pączki są bliskie sercu każdego, kto może się nazwać koneserem życia. ;]
@anonim1133: Zacznij się kłócić, obrażać ludzi (ale w dobrym stylu !), browary ci jakieś fajne wyszukamy, resztę kontynuuj. Będzie dobrze. ;]