Aktywne Wpisy
MillerN 0
Może ktoś wyjaśnić dlaczego absolutnie nikogo w #wroclaw nie interesuje używana #opona w super stanie? nadal takie bogactwo w PL że nikt używek nie kupuje? wystawione na allegro i 0 odzewu. Co robię źle? gdzie wystawia się obecnie #opony?
Mam z 2020 jak nówka Zeetex HP2000 VFM 215/55 R16 97 Y XL x4 komplet, przejechane dosłownie 3tys km. Komplet 4 opon na lato jak znalazł. Ciche 69dB klasa A, hamowanie na
Mam z 2020 jak nówka Zeetex HP2000 VFM 215/55 R16 97 Y XL x4 komplet, przejechane dosłownie 3tys km. Komplet 4 opon na lato jak znalazł. Ciche 69dB klasa A, hamowanie na
Kopyto96 +127
Tatuaże u laski = zaburzenia psychiczne. Nie poznałem jeszcze żadnej normalnej kobiety z dziarami. Dla mnie idealny znak, żeby od takiej się trzymać z daleka. Ewentualnie jeszcze jakaś jedna, mała dziarka, zrobiona w młodym wieku. Ok. Ale jak widzisz babę, która zrobiła z siebie brudnopis, to masz pewność, że trzeba zachować dystans.
To samo tyczy się kolczyków. Jeśli przekłute jest coś innego niż ucho, no to też prawdopodobnie masz do czynienia z
To samo tyczy się kolczyków. Jeśli przekłute jest coś innego niż ucho, no to też prawdopodobnie masz do czynienia z
czemu kazdy teraz gada "isis sie przyznało, jak zawsze do wszystkiego się przyznają"
macie jakieś info że się "przyznają do wszystkiego?" czy tylko tak sobie gadacie żeby cłowiekowi się odechciewalo czytać wykop?
wlasnie przez takie trolle co nic nie mają do powiedzenia i tylko powielacie plotki ten portal jest takim miejscem jakim jest
ISIS SIĘ PRZYZNAŁO DO ZAMACHU
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
isis przyznaje się do swoich ataków.
pokazuje zamachowców itp z ddanymi bo dla nich to droga do raju jak zginą podczas zamachu.
takze trolle, nie pykło wam tym razem