Wpis z mikrobloga

Jak Robert Karaś jeździł kvrwa na zawody Afryce po różnych kvrwa kontynentach świata, może was to nie interesuje może to macie w chvju całkowicie ale mnie to interesuje słuchajcie co wam chcę powiedzieć dwie minuty, daj mi minutę, minuta słuchaj tu jedzie Robert Karaś np na ultramaraton do Afryki nie?
Ciebie to pivrdoli mnie to nie pivrdoli słuchaj o co chodzi bo taki ładny uśmiech zrobiłeś nie przepraszam może się pomyliłem yyy słuchaj yyy

Są chłopaki co co roku jeżdża na zawody np poczwórny iron man masakra ogólna nie? Trenerzy mówią do Roberta Karasia słuchaj nie dopuścimy cię do startu bez sterydów nie ma takiej możliwości musisz wejść na cykl EPO bo nie wpuścimy cię tam bo tam startuja topowi lekkoatleci zaraz zrobisz wstyd Polsce jeździsz po tym całym świecie będzie kapota nie?

On mówi w żadnym wypadku nie wezmę żadnego dopingu ni chu nie przeklinał oczywiście wiadomo nie? Yyy wiesz nie nie wezmę tego nie wział nawet żadnych suplementów, jechał na te zawody, bił rekordy że aż ludzie pukali się po czołach kvrwa jeździł po całym świecie walczył z sterydziarzami z komunistucznych Chin nie wiem jakie wy macie tam teraz poglądy ale kvrwa jeżeli gościu pokonywał emerytów co beda zaraz walić jeden za drugim w piórnik za przeproszeniem że takie słowo użyłem i on nie brał nawet krótkiego teścia i on poświęcał swoje własne życie żeby promować sport dla 20 ludzi na całym świecie yyy to moim zdaniem zasługuje na jakąś przynajmniej pochwałę kvrwa nie? A pacjent sobie pisze na wykopie j---ć Roberta Karasia no to mu w-----e do d--y bolca i zobaczymy kvrwa i tyle dziękuję do widzenia
#primemma #famemma
Denis_Marcon - Jak Robert Karaś jeździł kvrwa na zawody Afryce po różnych kvrwa konty...

źródło: E2BA9D71-DE6A-4A59-9C4F-5F745813D98D

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach