Aktywne Wpisy
DEMONzSZAFY +15
Karzbig 0
#budownictwo #majsterkowanie
Mirki budowlane, czy ktoś ma pomysł, jak wyciągnąć taką śrubę ze ściany? Próbowałem kontrować, i jedną urwałem... plus jest taki, że da się to zaszpachlować XD ale wolałbym sobie z nimi poradzić lepiej. Czy ktoś ma pomysł? Dodam, że typ to dokleił jakimś silikonem w środku.
Mirki budowlane, czy ktoś ma pomysł, jak wyciągnąć taką śrubę ze ściany? Próbowałem kontrować, i jedną urwałem... plus jest taki, że da się to zaszpachlować XD ale wolałbym sobie z nimi poradzić lepiej. Czy ktoś ma pomysł? Dodam, że typ to dokleił jakimś silikonem w środku.
Z tego co się orientowałem to salony niektóre też skupują używane auta i się zastanawiam ile proponują
mowa o aucie z 2017 roku wartym około 60 tysięcy normalnie na rynku, a w takim skupie ... to ile? 50?
Przebieg lekko ponad 60 tysięcy km 2017 rok, benzyna 1,4, w środku skóry, nagłośnienie bose
#sprzedamauto #motoryzacja #samochody #samochodyzusa
Jeśli jesteś pewny tego auta i jego stanu to warto się jednak pobujać z maruderami z ogłoszeń bo finansowo to się mocno opłaca.
@jurek-gagarin to wiem ale ile mniej ;]
@menzwykop 8 czy 10k jestem w stanie zejść w dół ale to
@KosmicznyPolityk: No zadzwon i zapytaj do kilku komisów XD aaa auto pare lat temu dawalo mi 35, za auto ktore wystawilem za 42-43.