Aktywne Wpisy
mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#finanse #oszczedzanie #emerytura
Zupełnie poważnie zastanawia mnie jak niektórzy podchodzą do finansów i życia z tym związanego. Mam parę znajomych, we dwoje zarabiają okolice 20k miesięcznie, pracują zdalnie, są przed trzydziestką. Mieszkają w mieszkaniu 37 metrów, nie spłacają hipoteki, dzieci nie planują, na wakacje jeżdżą tylko na 2-3 dni bo „to szkoda pieniędzy”. Nigdzie nie wychodzą, nic nie kupują. Wszystko co im zostaje
#finanse #oszczedzanie #emerytura
Zupełnie poważnie zastanawia mnie jak niektórzy podchodzą do finansów i życia z tym związanego. Mam parę znajomych, we dwoje zarabiają okolice 20k miesięcznie, pracują zdalnie, są przed trzydziestką. Mieszkają w mieszkaniu 37 metrów, nie spłacają hipoteki, dzieci nie planują, na wakacje jeżdżą tylko na 2-3 dni bo „to szkoda pieniędzy”. Nigdzie nie wychodzą, nic nie kupują. Wszystko co im zostaje
klintoniusz +56
Idę dziś po pracy do chirurga stomatologa usunąć ósemkę. Pierwsze rwanie stałego zęba w życiu. Dajcie kilka plusów na odwagę ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie to bym jej nie usuwał, bo sama w sobie nie przeszkadza, ale zrobił się nad jej częścią kaptur dziąsłowy, co powoduje częste stany zapalne. Pocieszam się, patrząc na zdjęcie, że robota raczej nie będzie skomplikowana, jak w przypadkach gdzie ząb jest zupełnie
Ale nigdy nie zerowa.
#wroclaw #heheszki #humorobrazkowy #znakidrogowe
#pdk
@SkorpionX: 23 lata temu ziomuś... <przytul> <chlip> <chlip>
@uirapuru: Dzisiaj widziałem wiewiórke jak wspięła się po elewacji budynku gdzies na wysokośc czwartego ipiętra i coś sie jej nie udało, jak p---------a na kostke brukową to az zagrało, nie chciałbym przechodzić wtedy w tamtym miejscu