Aktywne Wpisy

Famine +196
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Schwarzfahrer +43
Mieszkając w powiatowym i zarabiając 4200zł miesięcznie, ja nie jestem w stanie się dorobić własnej chaty.
Mieszkanie w bloku z wielkiej płyty to koszt 300k.
Jestem w stanie odkładać 1k mieszkając u matki. 1,5k jeśli będę jeść same kanapki, kupywać ciuchy w dyskoncie i zrezygnuje z biletu miesięcznego.
Przy
Mieszkanie w bloku z wielkiej płyty to koszt 300k.
Jestem w stanie odkładać 1k mieszkając u matki. 1,5k jeśli będę jeść same kanapki, kupywać ciuchy w dyskoncie i zrezygnuje z biletu miesięcznego.
Przy

Siemka 2 pytania:
1.Czy pytania na teorie są jawne? czy na egzaminie mogą mnie zaskoczyć czymś czego nie znajdę na testach w internecie?
2.Jaka najlepsza strona do nauki testów na egzamin? Bo np na stronie zdamy.to na 90dni kosztuje 27zł a na prawko.pl 36dni 149zł, skąd taka różnica w cenie?
@DavidsonX: Ich jest chyba około czterech tysięcy więc nie nauczysz się na pamięć
A Twoja szkoła nie dała Ci dostępu do Portalu OSK?
2. Pewnie więcej pytań z poprzednich lat lub zachłanność właściciela strony, ale jak ogarniesz pkt1. to nie ważne jakie będzie pytanie odpowiedź będziesz znać
No chyba, że masz prawko już tylko 10 lat nie jeździłeś. Ale to wtedy i tak polecam Ci zapisać się do szkoły jazdy na takie "doszkolenie". Dla własnego bezpieczeństwa
@DavidsonX: Darmowa: https://www.teoria.pl/prawo-jazdy/nauka