Śniła mi się dzisiaj dziewczyna w której się kochalem w gimnazjum. Teraz sobie o tym przypomnialem i mam c-----y humor... Ehhh jakie to piękne czasy byli i juz nie wrócą ehh ciekawe co u niej, pewnie ma męża i dzieci Siedze i mnie ciarki po plecach przechodzą na myśl tamyych czasow, takie pozytywne #przegryw
@drogba90: ja nauczylam sie byc wdzieczna za tych wszystkich ludzi za wspimnienia od kiedy zdalam sb sprawe ze nie kazdy to przezyl. Za uczucia w nastoletnim wieku jak w serialu
@serniczekwiedensky tak, mi jest przykro jak czytam tutaj 20latkow ktorzy już mówią, że nigdy nie mieli kolegow, dziewczyny itp Ja tez nie bylem fajnym dzieciakiem ale mialem zawsze kolegow, krecilo się z jakimis dziewczynami itp jakies wspomnienia zostaly a oni nie maja tego w tak mlodym wieku ;( ja majac 20 lat nie wiedziałem co to przegryw
@drogba90: ja ostatnio wyrzucam śmieci i idąc ulicą widziałem bardzo podobną kobietę, która była starsza o parę lat ode mnie a znałem ją z podwórka nawet dobrze i się za młodu 12-13 lat kochał w niej, ale po latach ona zero reakcji, ja zero reakcji oboje udaliśmy, że się nie znamy
@michal1498 c-----a praca, brak pasji, hobby, brak znajomych, mieszkanie z rodzicami, problemy zdrowotne. Posiadanie dziewczyny nie leczy magicznie z przegrywu
@michal1498 a na dodatek rodzice mojej dziewczyny są milionerami, maja 3 firmy, kilka domow i kilka mieszkań a ona sama jest ambitna karierowiczka która nie potrafi usiedziec w miejscu a ja jestem zerem z kolchozu bez matury
@drogba90: jak nie zaakceptują to tez nie bierz tego do siebie. To nie te czasy by rodzice mieli cos tu do powiedzenia. Ona i tak zrobi jak bedzie chciala, a najwyrazniej ciebie kocha.
@drogba90 To i tak więcej niż większość chłopow w na tagu. Skoro Ada idzie w taki mezalians z Tobą to musisz być Chadem. Przynajmniej dla niej ( ͡º͜ʖ͡º)
Siedze i mnie ciarki po plecach przechodzą na myśl tamyych czasow, takie pozytywne #przegryw
Ja tez nie bylem fajnym dzieciakiem ale mialem zawsze kolegow, krecilo się z jakimis dziewczynami itp jakies wspomnienia zostaly a oni nie maja tego w tak mlodym wieku ;( ja majac 20 lat nie wiedziałem co to przegryw