Wpis z mikrobloga

Mirki pomocy,
jakiś czas temu zakończyłem współpracę z dietetykiem i już nie mam dostępu do apki, która trzyma przepisy i generuje listę zakupów.
Znacie może jakiś darmowy planer posiłków online? Ficzery na jakich mi zależy to budowanie własnej bazy przepisów, układanie 1-2 tyg. planu, dostęp online i generowanie listy zakupów.
Nie musi być darmowy ale unikam subskrybcji.
Testowałem MealBoard - Meal Planner ale nie ogarnia polskich nazw składników, przez co nie działa generowanie zakupów.
#niewiemjaktootagowac #gotowanie
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Spojler22: Mam listę posiłków od dietetyka, chcę je tylko wprowadzić, uporządkować w kalendarzu i wygenerować listę zakupów na określone dni. Copilot z tego co widzę daje tylko pomysły na posiłki.
  • Odpowiedz
@kubektom: To pewnie moje skrzywienie, ale ponieważ arkusza używam prywatnie prawie codziennie a do kalendarza zaglądam rzadziej niż raz w roku, więc tam właśnie bym to zrobił (tym bardziej, że łatwo mógł bym edytować i modyfikować treśc w przyszłości).
Kolejne dni w wierszach a kolumny w wierszu jako kolejne posiłki. Może też dodatkowe komórki w wierszu na notatki typu jakiś posiłek zjedzony z poza listy, pilnowanie ilości wypitych płynów latem
  • Odpowiedz