Aktywne Wpisy

W jakim wieku zaczyna się ściana u mężczyzny? Według mnie +-25 (moment skończenia studiów?)
Wcześniej nawet bycie brzydkim to pikuś gdy wokół siebie masz jakiś ludzi i nikogo nie obchodzi twój wygląd gdy masz notatki albo chcesz iść na piwo. Potem gdy kończysz etap edukacji zaczyna się jazda bez trzymanki.
Granica 25 lat to moment gdzie już spora część jest po ślubie, ma (planuje) dzieci więc nawet będąc normikiem siłą rzeczy idziesz
Wcześniej nawet bycie brzydkim to pikuś gdy wokół siebie masz jakiś ludzi i nikogo nie obchodzi twój wygląd gdy masz notatki albo chcesz iść na piwo. Potem gdy kończysz etap edukacji zaczyna się jazda bez trzymanki.
Granica 25 lat to moment gdzie już spora część jest po ślubie, ma (planuje) dzieci więc nawet będąc normikiem siłą rzeczy idziesz

prawa_reka_sorosa +140

@brmstufldigart: mniej więcej, mam trochę danych do przemnożenia i przeklepania, na zasadzie wpisuję 1 a wyskakuje mi 2
@HitmaNeK_: też o tym myślałem, ale problem jest jeszcze taki, że komórka w którą będą wprowadzane dane nie może mieć wcześniejszych komórek odniesienia
@powro91: u mnie ta porzeba powoli się zbliża, ale w tej sytuacji jeszcze się uda wybrnąć :)
możesz też, dla konkretnego zakresu zrobić makro na on value change, które będzie zmieniać wartość w komórce (ale wątpię że będziesz tego potrzebował, ogólnie chowane kolumny zawsze na propsie)