Aktywne Wpisy
Pechpechpech +49
#zwiazki nawet nie wiecie jak fajnie jest być singlem z wyboru. Mam 32 lvl I nie chce juz dziewczyny. Chwilę poszukałem, trochę poruchalem i jednak dziękuję. Dobrze mi samemu. W dzisiejszych czasach seks to nie problem. Jak by się uparł to co tydzień można inną ruchac bo kluby pełne p0lek. Od biedy można zapłacić. Fajne uczucie to to że nie muszę już się starać. Nie muszę już dążyć do ideału. Oczywiście dalej
Tumurochir +526
Ja #!$%@? 26 lat asystent ministra i już afery. Przecież to jakieś nierealne. Normalne chłopy i baby kończą studia często jako pierwsi na przetarcie w rodzinie czy otoczeniu. Koło 20-kilku lat zaczynają się w ogóle odnajdować w tym całym "wykształconym" świecie. Pierwsze staże i etaty poprzedzone wysiłkiem czy to w szkole, czy na studiach. Gigantyczny stres czy ta cała nauka, albo i inne ryzyka życiowe się zwrócą. W sumie to nawet możliwość studiowania można uznać za nieoczywiste.
#!$%@? to wszystko. Jak w tym cuchnącym syfie mają się czuć młodsi ludzie z ambicją i zapałem do pracy? Już #!$%@? z tym całym staraniem się, albo i nawet kombinowaniem i budowaniem znajomości. Jak się źle urodzisz, to dostaniesz co najwyżej #!$%@? do dupy, a nie posadę asystenta ministra. Przygnębion chłop ehhh
#sejm #studbaza #przegryw