@Denaturovsky: Nie wiadomo na ten moment co się stało z tymi pieniędzmi, ten numer co podał bobi nie jest nigdzie udostępniony publicznie, jest to adres "prywatny".
Bodykrajst nie jest z mojej bajki, ale w stosunku do Tigera zachowuje się z klasą na którą ten w ogóle nie zasługuje. Ba, myślę że gdybym był na miejscu Bodiego nie potrafiłbym tak trzymać fason (zwłaszcza po lufie, czy pięciu) jak on to robi podczas rozmów z tą ucką małpą.
@wypocinyproductions: jak dooglądałem do fragmentu z przelewem to jawnie rykłem w ekran ze śmiechu xD menel taki haker, a zamiast sprawdzić nr konta w internecie i stronkach w rodzaju "biuletyn informacji publicznej", przeklepał nr konta od kogoś na tzw. "gębę" z wiadomości tekstowej. Winszuję czujności i salda kredytowego do spłaty. Niewykluczone, że owe saldo się jeszcze powiększy, bo nawet jeśli to faktycznie nr konta bankowego łódzkiej skarbówki, to chwilę im
Czy wiecie że kupując kosiarkę nie macie władzy nad czasem w którym kosi, a producent sprzedaje wam urządzenie którego prace sam kontroluje i wyznacza wam limit dzienny :D #kosiarki #ogrod
Bodykrajst nie jest z mojej bajki, ale w stosunku do Tigera zachowuje się z klasą na którą ten w ogóle nie zasługuje. Ba, myślę że gdybym był na miejscu Bodiego nie potrafiłbym tak trzymać fason (zwłaszcza po lufie, czy pięciu) jak on to robi podczas rozmów z tą ucką małpą.