Wpis z mikrobloga

@naksu: Z tego co widzę, to ona na tagu ma chyba najlepsze notowania z dziewczyn. A ja jakoś tak dziwnie czuję, że za duży kredyt zaufania dostała. Czymś mnie drażni, ale nie wiem jeszcze czym. Tak poza tym, miło że bez poprawek w urodzie i piękną ma figurę. Zobaczymy, co dalej się będzie działo.
  • Odpowiedz
@Sieranevada Ludzie postrzegają w niej Łucję. I od razu, że miła. Owszem, jest inteligentna i ładna. Ale bije też od niej nieprzyjemny vibe. Ona wie, jak w ludzi uderzyć i mieć czyste ręce.
  • Odpowiedz
@amanda12: Ja tam nie widzę podobieństwa do Łucji. Może tylko z postury. Twarz zupełnie inna, Łucja moim zdaniem ładniejsza, subtelniejsza. U Dominiki też właśnie czuję ten nieprzyjemny vibe. Niby nic, a coś. Sama kombinuje, a ma pretensje do innych. Mówi chłopu, żeby poszedł do innej na noc, ale obraza rano, że nie wrócił na śniadanie...
  • Odpowiedz
@Sieranevada Ja początkowo widziałam - mądra, naturalna uroda. Ale potem po pierwszym sparowaniu wyszło. Nie przeczę, że Bartek to pustak. Ale mówienie, że on się nie starał, gdzie początkowo latał za nią jak pies, a ona robiła wszystko, byle z nim nie rozmawiać. A potem próbowała wmawiać, że on się o nią nie starał xD No mówię, ona wszystko to robi mega subtelnie, a pelikany jej ufają, bo potrafi wzbudzić zaufanie.
  • Odpowiedz
@amanda12: ja bardziej widzę Lucy w Luizie, @MajaF1 oj ja też jej nie lubię, fakt ładna i niezrobiona ale charakterek taki średni, póki co pokazuje słabe zagrywki i zgrywa ofiarę, zaczyna nagonkę na Luizę a sama zaczynała temat podmianki
  • Odpowiedz