Takie zamówienie chłop se zrobił, będę coś z tego gotował, taka kuchnie fiuszyn czasem robie. Zamawiam jakieś nieznane mi produkty i później wychodzi coś jak schabowy marynowany w tamaryndowcu czy inne takie. Czasem dobre, najczęściej da się zjeść, w każdym razie będę z tego kombinował sobie coś dobrego. Chodzi mi po głowie jakiś gulasz doprawiony ta pastą Goczujang
@Ice_Glaze: a dorzuciłem bo chciałem spróbować, słyszałem że smaczne a nigdy nie jadłem. Podoba mi się pomysł dodatków przy koszeniu kapusty, wysieje wiosna biała rzepe i spróbuje ukisic kapuste z białą rzepa i papryczkami, taki mam plan.
@ZielonaOdnowa: z pasty #!$%@? wychodzi fajny sos do frytek, jajek na twardo czy pieczonych warzyw, mieszasz go z majonezem trochę soli, cukru i cytryny i jest pycha
@maegalcarwen: skosztowałem nieco i pierwsze wrażenia.
Pasta #!$%@? ekstra, smak idealny dla mnie, brakowało mi czegoś takiego w kuchni, do tego kilogram za 3 dyszki, okazja i polecam.
Koncentrat z tamaryndowca, tak średnio, kwaśny i rzadki, myślałem że będzie miało gęstsza konsystencje i więcej aromatów, inaczej kojarzyłem tamaryndowca. Średnio polecam.
Pasta z czarnej fasoli, bez szału, smakuje jak zagęszczony sos sojowy, spodziewałem się czegoś więcej, ale nie narzekam, przyda się do
Zamawiam jakieś nieznane mi produkty i później wychodzi coś jak schabowy marynowany w tamaryndowcu czy inne takie.
Czasem dobre, najczęściej da się zjeść, w każdym razie będę z tego kombinował sobie coś dobrego.
Chodzi mi po głowie jakiś gulasz doprawiony ta pastą Goczujang
#gotujzwykopem #przegryw
Podoba mi się pomysł dodatków przy koszeniu kapusty, wysieje wiosna biała rzepe i spróbuje ukisic kapuste z białą rzepa i papryczkami, taki mam plan.
Komentarz usunięty przez autora
Pasta #!$%@? ekstra, smak idealny dla mnie, brakowało mi czegoś takiego w kuchni, do tego kilogram za 3 dyszki, okazja i polecam.
Koncentrat z tamaryndowca, tak średnio, kwaśny i rzadki, myślałem że będzie miało gęstsza konsystencje i więcej aromatów, inaczej kojarzyłem tamaryndowca. Średnio polecam.
Pasta z czarnej fasoli, bez szału, smakuje jak zagęszczony sos sojowy, spodziewałem się czegoś więcej, ale nie narzekam, przyda się do