Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
InnyWymiar90 +36
Na nocnej nikt nie zauważy
Tu macie mirasy porównanie tempa 2013 do 2014.
The fastest lap time set during the 2014 Australian Grand Prix weekend – Nico Rosberg’s 1’29.375 – was over three seconds slower than the cars were lapping last year. Even taking into account the wet conditions which prevented significant improvement of lap times during qualifiyng, the drivers weren’t going to find that much time between final practice and Q3.
The more conservative tyre allocations being used this year will certainly have played a role in slowing the cars’ single-lap pace. And we are still in the early days of a new formula – teams will add more performance to their cars at a rapid rate.
They need to, because in Melbourne the F1 cars were lapping almost six seconds slower than they had been just three years ago.
#januszef1
@kubakabana: Ano ano :< Nie śledzę niestety, ale czasem mam ochotę pooglądać