Aktywne Wpisy
kornel-mir +82
#przegryw Dzisiaj u klientki zjadłem obiad. Zapytała czy moja żona też tak gotuje? Odparłem ,że wcale tego nie robi bo jej nie mam. Ona na to jak to możliwe ,że nie mam żony. Że taki przystojny i rozgarnięty ,zapytała czy jestem gejem? XD Pomyślałem ,że gdyby wiedziała co mam w głowie to by nie zadawała głupich pytańXD Ogólnie propsowala mnie potem co chwilęXD Taka Grażyna po 40. Ale to nawet
placebo_ +174
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
Nie.
Naruszenie Polski oznaczałoby to, że na drugi dzień zaczęłyby w Moskwie spadać odwetowe bomby, możliwe że jedna spadłaby właśnie na twoją głowę ruski trollu.
Swoją drogą ironiczne jest, że mimo tak wielkich powierzchni Rosji przytłaczająca większość Ruskich jest zgromadzona w zachodniej części Rosji i wokół paru ośrodków miejskich, które stanowią łatwe cele.
Wystarczy skierować rakiety na tych kilka w miarę normalnych ruskich miast, bez których Rosja nie istnieje, które można policzyć na palcach jednej ręki, bo poza nimi reszta Rosji jest kartofliskiem gdzie psy dupami szczekają.
#wojna #ukraina #rosja #polska
@Bananek2: Taki jesteś pewny? Bo ja tak średnio, tak średnio bym powiedział.
Nikt nie będzie zaczynać pełnoskalowej wojny i iść umierać za Polskę, bo przyleciało trochę rakiet, dokładnie tak, jak Ty nie poszedłbyś umierać za Łotwę.
@Bananek2: LOL. Przeczytaj artykuł 5 NATO
Ten wpis nawiązuje do tego wpisu
https://wykop.pl/wpis/75250319/ja-mam-wrazenie-ze-ludzie-mysla-ze-jakby-wojsko-po
A czy ruscy zanihilowali Stambuł gdy karaczany zastrzelili ich samolot? Taka rakieta pod Bydgoszczą to jest nic.