Aktywne Wpisy
mmenelica +321
tak więc @allegro_pl oddajcie mi moje pieniądze za smarta skoro z tego gówna się nie da teraz korzystać
#zalesie #gorzkiezale #allegro #humorobrazkowy #heheszki #ecommerce
#zalesie #gorzkiezale #allegro #humorobrazkowy #heheszki #ecommerce
waro +33
#heheszki #humorinformatykow #humorobrazkowy
Cyklicznie menadżerowie się pytali "no i jak tam coś lepiej coś poprawione" na co ziomeczek zawsze odpowiadał:
"no dotknąłem się tutaj ale wypadło to i tamto, więc muszę się zająć teraz tym" i tak
i dobrze :D
Swoją drogą ciekawe ile takich "technicznych" wiedziałoby co zrobić gdyby na japę dostało sprzęt z OS/2 na pokładzie albo NetWare bo w takich sytuacjach większość by klęknęła i łyknęła jak pelikan cokolwiek by się nie mówiło co brzmi w miarę technicznie i właśnie tutaj ziomeczek znalazł swoją niszę i wiedział, że może
Jakby ktoś był tam odrobinę techniczny bo by urwali chłopu łeb / zweryfikowali jego robotę prędzej czy później, ale widocznie tak taniej jest :) .
dlatego managery powinny być odrobinę techniczne co jest ostatnio problemem i rakiem w IT, znajdzie się scrum master który nie ma pojęcia jak wygląda robota admina, devopsa, programisty,
@preseed42: widzę to tak samo. w każdej firmie w której pracowałem najlepszymi
@NiBBonacci:
No ba. Jakiś czas temu dostałem propozycję dodatkowej fuchy w postaci zajęcia się siecią Netware w firmie, z którą współpracował mój główny pracodawca. Wiadomo, po znajomości. Nie jestem informatykiem, ale trochę pojęcia o Netware mam. A że wcześniejszy administrator się zwolnił, to ktoś musiał przyjść na jego