Moim zdaniem najbardziej relacje polsko-ukraińskie psują sami Ukraińcy. To tak, jakbyś miał puszczalską, durną i niewdzięczną dziewczynę, a ktoś Ciebie oskarżał o zepsucie związku, bo za mało kwiatów jej kupiłeś na 8 marca ;)
I nie zrozum mnie źle. Naprawdę, oni są w stanie wojny więc mogą mieć #!$%@? w Polaków, którzy roszczą sobie jakąś nadzwyczajną... pozycję, jakąś ponadprzeciętną wdzięczność...
Tylko, że ja w zachowaniu dyplomatów widzę taką #!$%@?ńską kalkulacje,
@KwadratF1: a skąd wiemy, że to nie robota SBU? W sumie to Ukraina nie dba o relację z nami ich prezydent oskarżył nas o przynależność do rosyjskiej koalicji. Nacisk od oligarchów na to zboże mają ogromny. A tak pokazali rolników w złym świetle to leży w ich interesie. Zawsze wszyscy widzą agenture rosyjską w tym kraju a ja jakoś zawsze dostrzegam, że niemcy i ukraińcy mają tu większe wpływy. Gdyby rosyjskie
Czy #!$%@? tego zboża jest czymś STRASZNYM I OBURZAJĄCYM? :D No.... moim zdaniem nie :) Bo to zboże nie jechało NA UKRAINĘ karmić Szaszków w okopach... przeciwnie
@Thorrand: ty w ogóle przeczytałeś wpis wolskiego (który akurat tutaj może mieć wyjątkowo rację)? To zboże najprawdopodobniej nigdzie nie jechało, a właśnie na środek tego pola. I pewnie nawet z Ukrainy nie przyjechało
ty w ogóle przeczytałeś wpis wolskiego (który akurat tutaj może mieć wyjątkowo rację)? To zboże najprawdopodobniej nigdzie nie jechało, a właśnie na środek tego pola. I pewnie nawet z Ukrainy nie przyjechało
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
Jaro jak zawsze (prawie zawsze) trafnie i prosto z mostu. Poniżej towarzysz graf znowu mąci, ale jest regularnie złomowany przez Jara
Moim zdaniem najbardziej relacje polsko-ukraińskie psują sami Ukraińcy. To tak, jakbyś miał puszczalską, durną i niewdzięczną dziewczynę, a ktoś Ciebie oskarżał o zepsucie związku, bo za mało kwiatów jej kupiłeś na 8 marca ;)
I nie zrozum mnie źle. Naprawdę, oni są w stanie wojny więc mogą mieć #!$%@? w Polaków, którzy roszczą sobie jakąś nadzwyczajną... pozycję, jakąś ponadprzeciętną wdzięczność...
Tylko, że ja w zachowaniu dyplomatów widzę taką #!$%@?ńską kalkulacje,
@Thorrand: ty w ogóle przeczytałeś wpis wolskiego (który akurat tutaj może mieć wyjątkowo rację)? To zboże najprawdopodobniej nigdzie nie jechało, a właśnie na środek tego pola. I pewnie nawet z Ukrainy nie przyjechało
@Ogau:
W takim razie tym bardziej nie widzę problemu :D
@MajorKusiol
Chyba powoli zaczęto wymagać :D
No i czy można zostawić