Aktywne Wpisy
Jazon +110
#kalistenika #streetworkout #silownia #mikrokoksy #pokazforme i #jazonworkout do czarnolistowania
Kalistenik, wegetarianin, 32lvl, 177cm, 74kg aktualnie.
Kalistenik, wegetarianin, 32lvl, 177cm, 74kg aktualnie.
Lemon_cheese +300
Kojarzycie tę laskę z OnlyFans, która przespała się z ponad setką facetów w jeden dzień i teraz zmaga się z PTSD? Żeby było ciekawiej jej menadżerką jest… jej własna matka (-‸ლ)
Nie ma już ratunku dla tego świata, moralny upadek ludzkości, degrengolada wartości, degradowanie człowieczeństwa i zgnilizna kulturowa.
#onlyfans #swiat #rozowypasek
Nie ma już ratunku dla tego świata, moralny upadek ludzkości, degrengolada wartości, degradowanie człowieczeństwa i zgnilizna kulturowa.
#onlyfans #swiat #rozowypasek
a z przyjemniejszych rzeczy to wczoraj wyszedl przyjemny album z przyjemna muzyczka na zjazd od MGMT wiec sie wylogowuje i ide sluchac.
#gownowpis #przegryw #damskiprzegryw #bezsens #deepweb #darkweb #tor #muzyka #sluchajzwykopem
a to nie jest bardziej problem z proxy?
@bella-baxter:
Lepiej się tym nie przejmować
@bella-baxter: naiwna.
Ja to widzę tak, dobry haker jeśli będzie chciał/a to
mowi to chlopek z piotrkowa ktory non stop mysli tylko o dupeczkach/p0lkach/julkach/tinderze... LOLzi
@bella-baxter: zrezygnował z tor'a, a używałem go jeszcze za czasów silk road
https://restoreprivacy.com/tor/
od dawna wiadomo, że służby USA potrafią identyfikować użytkowników tor'a
ale co można oczekiwać od anonimowej dziuni z fatalnym gustem muzycznym
to ze uzywal nie znaczy ze rozumial jak dziala. ale czego oczekiwac od chuopka ktory mysli tylko o ruchanku LOLzi xD bo jakby przez chwile skierowal swoja energie w inne rejony to moze udaloby mu sie
@bella-baxter: w takim razie komercyjne dostępne serwisy VPN powinny wystarczyć i nie ma zmartwienia :)
@bella-baxter: zakładasz, że jesteś mądrzejsza i druga osoba nie ma (większej) wiedzy
odważne i .... głupie
PS. Podeślij nudesy noobie
i
nie ty pierwszy tak zalozyles udowadniajac jednoczesnie tym co piszesz ze sie mylisz
@bella-baxter: ee tam. Jeśli dla Ciebie zabezpieczać się podczas przeglądania internetu to żaden problem, a podejrzewam że nawet jest to rozrywka, to nie ma żadnego problemu.
Dla mnie by to był kłopot, bo najpierw musiałbym się o tym nauczyć a dopiero potem implementować.
@bella-baxter: stosuj proszę znaki przystankowe, bo właśnie wyszło to, o czym pisałem
wyszlo tyle. ze nie stosuje. interpunkcji. bo na. przyklad mam, z, tym problem. a moze jestem .swiadoma ,czym jest -stylometria. a, moze" po prostu mi sie nie! chce. ?? dzbanuszku + LOLzi xd xdxdxd
@bella-baxter: aha.
A może po prostu jesteś upośledzona językowo.
Kto wie. Do tego nie masz gustu muzycznego.