Aktywne Wpisy

byferdo +513
Mieszkańcy małopolski na pewno kojarzą pojawiające się od lat żółte plakaty z "atrakcyjną" ofertą obwoźnej sprzedaży "proszków produkcji niemieckiej". Dziś z ciekawości podszedłem na taką sprzedaż, aby zobaczyć co tam sprzedają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolejka zainteresowanych kupnem (średnia wieku w kolejce 70+) stała już 20 minut przed ogłoszoną godziną sprzedaży. Sprzedawca podjechał jednak około 10 minut po czasie - ale dla taniego proszku seniorzy mogą stać na mrozie, czemu nie.
Kolejka zainteresowanych kupnem (średnia wieku w kolejce 70+) stała już 20 minut przed ogłoszoną godziną sprzedaży. Sprzedawca podjechał jednak około 10 minut po czasie - ale dla taniego proszku seniorzy mogą stać na mrozie, czemu nie.

źródło: comment_Mn5sthRrbf2lOXqEmUOvLlAMsW7EnWhn
Pobierz
mirko_anonim +33
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego różnica wieku to taki problem? Jestem facetem po 30, a moja partnerka jest 11 lat młodsza. Ile ja się nasłuchałem komentarzy, że mam dziecko, a nie kobietę. Głównie od kobiet 30+, samotnych feministek, których nikt nie chciał. Dlaczego tak boli ich d--a o tą różnice wieku? Miałem sobie brać taka zgorzkniałą, starą feministkę do związku? Boli ich młodość? Co ciekawe, tylko ta grupa ma
Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego różnica wieku to taki problem? Jestem facetem po 30, a moja partnerka jest 11 lat młodsza. Ile ja się nasłuchałem komentarzy, że mam dziecko, a nie kobietę. Głównie od kobiet 30+, samotnych feministek, których nikt nie chciał. Dlaczego tak boli ich d--a o tą różnice wieku? Miałem sobie brać taka zgorzkniałą, starą feministkę do związku? Boli ich młodość? Co ciekawe, tylko ta grupa ma
Billions must die.
#gry #zachod #japonia #feminizm #gownowpis
źródło: kobiety-w-grach
PobierzRealizm to ja mam w prawdziwym życiu, a w grach czy filmach można trochę pofantazjować w każdym aspekcie.
źródło: 1708547861709936m
Pobierzoszukuj się dalej
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sovereign_states_by_body_mass_index
źródło: bmi
PobierzIvy jest przynajmniej JAKAŚ, coś sobą reprezentuje, to po prawej wygląda jak kadr z Małej Brytanii
źródło: SC4_Ivy
PobierzŚmiesznie się czyta coś takiego na portalu wypełnionym gównokontentem od przegrywów płaczących jak to p0lki mają chore nierealistyczne standardy.
Nikt nie prosi o taki brzydki pseudorealizm, gry mają być odskocznią od rzeczywistości. W grach masz j----ą magię, walczysz z potworami, przyjmujesz setki pocisków na klatę, zabijasz tysiące rywali,
@vvv-vvv: po prawej wygląda jak średnio dobrze przerobiony tranns