Aktywne Wpisy
SynMichaua +603
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
framugabezdrzwi +576
to mi się podoba, o to chodzi
#powodz
#powodz
Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi z cenami butów? Jakieś ~10 lat temu kupiłem sobie adidasy, kosztowały jakieś ~150 max 200zł, były całkiem spoko, ale się przetarły, więc je wywaliłem po jakimś czasie. Ostatnio chciałem kupić sobie nówki sztuki, ale wszystko teraz jakieś takie wydziwiane/designerskie, to stwierdziłem, że poszukam sobie tych starych NB i będzie ok. No i znalazłem, i kosztują 600 zł:
https://pl.sportland.com/product/new_balance_mens_530_sneaker_mr530sg_wbl?srsltid=AfmBOopkU5-iqlit1E2FJjAsYnpoZCUh5VZRb5Wbb1hM4yIHY11F0xjacBM&footwear_size=6388
kto to kupuje w takich cenach?