Aktywne Wpisy
wykop +68
Dzień dobry, Wykopowicze \ (•◡•) /
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w
Jankojaneczko93 +159
Skończyłem niedawno jedną z największych prac jakie miałem przyjemność zrobić. Jest to torba podróżna w stylu retro z czarnej skóry. Nie było łatwo, natomiast efekt końcowy jest jak dla mnie bardziej niż zadowalający ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Całość zajęła około 35 godzin. Robiona w stu procentach ręcznie, od projektu do malowania po szycie. Jak wam się podoba?
Mój Instagram
#leatherworking #handmade #rekodzielo #chwalesie #modameska
Całość zajęła około 35 godzin. Robiona w stu procentach ręcznie, od projektu do malowania po szycie. Jak wam się podoba?
Mój Instagram
#leatherworking #handmade #rekodzielo #chwalesie #modameska
Plus był taki, że ojciec tam jakichś wpływowych ludzi poznał, jakiegoś Lecha co też strasznie mirkować lubi. Kurde siedzieli tylko i
-zjadłeś schabowego?
-kończe mizerie
- u mnie dzisiaj bez ogórków, zapomniałem kupić
- #tyleprzegrac
I tak w kółko. No ale w końcu ten jego koleżka zaczął niezłe inby odstawiać na tym wypoku, każdy jego wpis leciał do gorących jak crypto to the moon w końcu stary tak go zaczął wyzywać, że administracja interweniowala, stary dostał bana na ip (innych stron i tak nie odblokowal, więc komp sie kurzył) no i przez jakiś tydzień był spokój. Za jakiś czas w ogóle Danka (żona tego koleżki) dzwoni, że po tej aferze Lechu w depresje popadł i usunął konto. Stary tak się cieszył, pił 6 dni pod rząd, pod koniec zaczął mówić nawet poza mirko, ale ciężko było zrozumieć bo ciągle tylko rzucał tekstami w stylu:
KTO SIĘ DZIŚ #!$%@?Ł JAK SZMATA BO JEST NAJLEPSZYM MIRASEM?
1. JA
KOGO WPIS DZISIAJ POLECIAŁ DO GORĄCYCH JAK GAGARIN NA KSIĘŻYC?
1. MÓJ
Najgorzej, że ten cug alkoholowy mu się skończył wydziaranym napisem #piotszakstyle na czole. Wtedy stara się poważnie #!$%@?ła, stwierdzila, że to już przesada, złożyła papiery rozwodowe. Stary na rozprawę nie poszedł, napisal tylko "@sąd Czo te #rozowepaski to ja nawet nie XD"
#heheszki #humor #suchar #sucharybartoniego #pasta by @Piotrek00
a mówi mi, że ja #przegryw