Aktywne Wpisy

malutak9913 +1465
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Lardor +192
A ci jeszcze SCT wprowadzają xd to miasto jest coraz większym memem #krakow
źródło: temp_file5488663286296522440
Pobierz

@BoroPrimorac: Przykład tego gościa pokazuje jak niewiele warte są w Polsce stopnie naukowe i jak mało elitarny to jest kierunek rozwoju.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@BoroPrimorac: to raczej problem tego ulanego buca, że nie potrafi odpowiedzieć na pytania drugiej strony bez napinania się, unoszenia i argumentów ad personam. Pisanie, że Hołownia to maturzysta to właśnie ten ściek jaki uprawiasz w zgodzie z trendem pisowskim. Gość napisał kilka książek, jest obyty i oczytany. Do tego jego elokwencja pozwala mu na prowadzenie różnych spotkań dlatego tak dobrze
@LysiejacyKonkubentTwojejMatki: I nawet z Teda Bundy'ego nikt nie robił idioty. Był mordercą. Nie idiotą.
źródło: ad03f3241fa26e5d46e25b975a1a511be9b193f972d2edd62de659206defacb0
Pobierz