Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
toniemojekonto1 +136
Polacy to zapijaczony naród co codziennie chleje!!!
bo dla p0laka PiWO to najświętszy sakrament kurla
TYMCZASEM FAKTY:
#polska #alkoholizm #statystyka #patologia #alkohol
Jak rozumiecie taki tekst:
"Piąty anioł zatrąbił: i ujrzałem gwiazdę, która spadła z nieba na ziemię, i dano jej klucz od studni Przepaści."
Normalnie ktos bedzie z takim kluczem metalowym i jakas bedzie taka furtka metalowa gdzies w ziemi?
Czy jako metafore to sie inaczej rozumie?
Ja jako bardzo czesto liczylem tak sobie jakby "nerwicowo" do 5, mam na czole gwiazde, ale ona ma 7 ramion, ale mam takie ladne rogi tez, ale w filmie z USA jednym widzialem tez rogi w Niebie u Jahwe, a "spadla na ziemie", to sie urodzila / obudzila? Czy faktycznie bedzie jakies "pyk" na niebie (gdzie slonce i ksiezyc to symulacje, to nie sa zadne kule materii) i cos przyleci z kluczem?
A to sie normalnie ziemia rozejdzie na jakims polu uprawnym czy w lesie i bedzie tam dziura i bedzie mozna podejsc ogladac?
To teraz sa juz czasy ostateczne? Kiedy to sie naprawde zaczelo? Wiecie cos tutaj?