Aktywne Wpisy
Jakie macie marzenia?
ewa-m +157
#urodziny #nocnazmiana
Dziś kończę 34 lata, niestety to moje pierwsze urodziny bez kochanej Mamy. Proszę życzcie mi znalezienia jak najszybciej fajnej pracy, dużo zdrowia dla mnie i kiciora ( ma podejrzenie raka) bym nigdy już nie martwiła się o finanse, wyszła do ludzi i może poznała kogoś fajnego.
Dziś kończę 34 lata, niestety to moje pierwsze urodziny bez kochanej Mamy. Proszę życzcie mi znalezienia jak najszybciej fajnej pracy, dużo zdrowia dla mnie i kiciora ( ma podejrzenie raka) bym nigdy już nie martwiła się o finanse, wyszła do ludzi i może poznała kogoś fajnego.
#elektronika #telefony #diy #majsterkowanie
#pytanie
Podłącz pod ładowarkę na noc - może ruszy
Edit. Przed podłączeniem sprawdź czystość gniazda i czy nie jest ułamane
Podładowałem powerbankiem na ok 70proc. Tak aby diody po podlaczeniu nadal migaly sygnalizujac ladowanie. Po podłączeniu do laptopa / ładowarki 65W nadal nic - nie zaświeciły się diody.
Gniazdo jest ok bo normalnie ładuje powerbankiem i kablem usb a - usb c.
Nie mam innych urządzeń na usbc aby jeszcze sprawdzić. Jedynie telefon, Laptop, powerbank i ten Trymer. Wszystko dziala ładowane tak z laptopa jak i z ładowarki 65W oprócz trymera. Można ladowac powerbankiem choć trzymam go w sumie ciągle podłączonego do zapalniczki w samochodzie aby w razie potrzeby był w gotowości i trzeba przenosić do domu. Musze jednak kupic jakąś ładowarkę na usba.
Zawsze myślałem że usbc jest w pełni kompatybilne