Aktywne Wpisy
Hopsa +12
Czy jestem ładną dziewczyną?
- 8/10 68.5% (207)
- 9/10 11.9% (36)
- 10/10 19.5% (59)
linca_pau +31
Minął pierwszy miesiąc żyćka w Łodzi. Wiedziałam, że będzie spoko, bo od dawna przeprowadzkę planowałam, ale luuuuudzie, nie sądziłam, że będzie zajebiście. Wcześniej siedziałam jakieś 10 lat we Wro i wiecie co? Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo mnie Wrocław zmęczył. Jak mi tutaj głowa odpoczywa. Powietrze ze mnie zeszło. Urywam każdą wolną chwilę, żeby wyskoczyć gdziekolwiek i cokolwiek odkryć, zobaczyć, wykorzystać ciepły czas.
We Wrocku w weekend zaszywałam się w
We Wrocku w weekend zaszywałam się w
Jaka to była (i jest!) wspaniała gra. Klimat, grywalność, trudność. A te #!$%@? na 4 poziomie na załączonym obrazku statsami przewyższały Twoja drużynę i w połączeniu z dźwiękiem ich ataku powodowały ciary na plecach.
Gra z 1987 a gra się w nią świetnie nawet dziś
Ech, kiedyś bariery technologiczne były bardzo ścisłe, więc cały wysiłek producentów szedł w klimat i gameplay. Można było grać w jeden tytuł tygodniami. A dzisiejsze gry to w dużej mierze grafika i marketing a sam gameplay jest bardzo daleko na liście priorytetów (choć są wyjątki)
Ciekawostka: kilkanaście lat temu powstał remake (wizualnie identyczny) pod nazwą Return to chaos. Zawierał wszystkie 3 części i działał normalnie pod windowsem. Wczesna wersja ale z grubsza wszystko działało (o ile mnie pamięć nie myli)
W sumie ciekawe czy dzisiaj da się go odpalić, bo chyba nie był za bardzo aktualizowany od tego czasu.