Wpis z mikrobloga

Oskarki w kołchozie ciągle chwalą się na głos ile to nie chleją na imprezach, ćpają i co godzinę latają na szluga a mimo to są wysocy, żadnych syfów na mordzie i linie włosów bez żadnych ubytków. Natomiast ja nie palę, nigdy nie piłem i substancji oburzających też nie miałem okazji. Do tego staram się coś tam ćwiczyć, biegać, rower, witaminki biorę i wiele innych. i co dostaje w zamian? xD
Karłowaty wzrost w okolicach 170cm, pryszczata i brzydka morda, atopowe zapalenie skóry i wypadła mi już z połowa włosów.
Geny to wszystko i żadna #!$%@?ła sprawiedliwość na tym świecie nie istnieje bo wszystko to kwestia przypadku.
#przegryw #depresja
  • 5
@Glock17: trądzik i atopowe zapalenie skóry można spróbować trochę ogarnąć (sama jak miałam azs na twarzy i nie mogli mi dobrać leków to 2 lata prawie nie wychodziłam z domu). Wiem że to #!$%@? ale trochę poprawia samopoczucie. Co już wyprobowywales w tych tematach?
Takrolimus czyli dermitopic/protopic zaleczyl mi na dłużej, sterydy dawały ulgę na max kilka dni. Teraz pielęgnacja głównie (mocno natluszczajace kremy).