Aktywne Wpisy
Koronanona +31
Cześć Mirasy
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
M4rcinS +130
Wejdźmy sobie na wykopie w coś z głównej, np.: Polski atom opóźniony o 2 lata. To bardzo zła wiadomość, miał zastąpić Bełchatów
Jest tam filmik, w którym Jakub Wiech mówi:
00:01
00:14
Jest tam filmik, w którym Jakub Wiech mówi:
00:01
Dzień dobry państwu, Jakub Wiech, to jest komentarz na gorąco elektryfikacji, komentujemy na gorąco, bo dzieje się bardzo dużo, teraz niestety dzieje się dużo złych rzeczy, ale po kolei. Otóż państwa, polski atom jest opóźniony.
00:14
Rządowy projekt elektrowni jądrowych jest
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link