Aktywne Wpisy
Gours +567
Ostatni taniec na trumnie tego chłopaka 4 godziny przed ciszą wyborczą w wykonaniu Stanowskiego. Do tego stopnia posunęła się ta hiena, by pomóc KonfedePiSowi w niedzielnych wyborach. Ostry najazd na koalicję rządzącą - ten pajac ustawił się w roli wyroczni i mówi, że politycy i - jak twierdzi - „uśmiechnięta hałastra” mają krew na rękach.
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
Wyjątkowo obrzydliwe jest też układanie tez. Fakty są proste i trzeba być ostatnim debilem, żeby tego nie
wyscrollowany +562
#ukraina #rosja #konfederacja Pachoły Putina właśnie wysłały tę dziewczynę na ponad 5 lat do gulagu za krytykę inwazji na Ukrainę i powiedzenie prawdy o zbrodni w Buczy. Pięć lat za prawdę i kilka słów. Ale konfiarstwo i tak będzie klaskać uszami, bo JE Władymir to ich wymarzony konserwatywny car, a wolności słowa to nie ma w lewackiej Europie xdddddd
https://wiescirolnicze.pl/strajk-9-lutego-2024-dlaczego-rolnicy-protestuja-jakie-sa-postulaty-mapa/
Nie no luz, też tak chcę. Bo mi się rozmyło xD
Absolutnie nikt ich tak nie traktuje xD
#rolnictwo
@michu13: Czyli wszystko sprowadza się do jednego - rolnicy chcieliby mieć takie same prawo do polewania swoich upraw uranem jak Ukraińcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@200Amra: pomoc deminimis dotyczy praktycznie wszystkich biznesów w UE, załóż biznes a też w pewnych przypadkach będzie ci się należało, zresztą kwota ta dla przedsiębiorstw wynosi 300k eur
@
@siodemkaxx: Spoko, później zgłoszą się rybacy że im wszystkie ryby wyzdychają w Bałtyku od nadmiaru Azotu. Kalizm pierwsza klasa. To że rolnicy mają horyzont myślowy kończący się na ich zagrodzie to już od x lat wiadomo.
To niech sobie założą firmę jak im 25k nie wystarcza. Mi na UoP nikt ani złotówki nigdy
@200Amra: ale co zmienia sztywna data ustalana przez urzędnika w kontekście tego co napisałeś? klimat sie zmienia, być może 15 lat temu ta data byłaby uzasadniona, ale teraz zima trwa dużo krócej, rolnik nie jest idiotą
@siodemkaxx: A dlaczego rolnikom ma ktoś coś dawać? Widzisz podobieństwo?
W wyjątkowych przypadkach mogę liczyć nie na Unię czy państwo tylko na siebie czy bliskich.
Raz że większość rolników ma w dupie zmiany klimatu i nie wierzą w globalne ocieplenie (chyba że chodzi o ich interes - znowu
@200Amra: bo to biznes i takie jest unijne prawo? załóż swój biznes to będzie cie to dotyczyć...
@200Amra: no tak, bo wcale nie widzą tych zmian klimatu u siebie na polu xD
@siodemkaxx: Biznes na krusie xD
Nie wypieprzają na ZUS jak każdy przedsiębiorca.
A Unijnym prawem to zawsze się zasłaniają jak im pasuje, a jak im nie pasuje to pieprzą żeby zrównać Brukselę z ziemią. Kolejny przykład kalizmu.
Taa widzą, i głosują na PIS i konfę. Aha i na jakim kanale
@200Amra: xdxdxdxdxdxdx no tak, załóż swój, a nie dymasz w januszeksie i narzekasz xD
@200Amra: typowy p0lak, nie chce żeby jemu zus obniżyli, tylko żeby innym kazali go płacić zamiast krus xD
@200Amra:
A może #!$%@?ć z ulic jak wam się nie podoba? Załóżcie sobie normalne biznesy jak cywilizowani ludzie?
Bo dopłacam z moich podatków do #!$%@? nierobów i mi się to nie podoba? 20 miliardów z budżetu płacą Polacy na pieprzonych wieśniaków. Roszczeniowe knury zawsze pierwsze z ręką po dopłaty bo nigdy się nie opłaca.