#przegryw Mam genialny pomysł. Zrobię prawko, pojeżdżę chwilę u siebie w glovo bo tylko glovo u mnie w mieście działa...a jak na biorę wprawy przyniosę się do większego miasta np do Wrocławia. Oceniam szansę powodzenia na 2,137 % czyli niewiele bo mam tragiczną orientację w terenie, nie radzę sobie ze stresem i ogólnie w życiu i nie mam bajery. Ale chciałabym sobie tak chwilę pożyć, zacząć zarabiać sam na siebie, wynieść się w końcu od rodziców. Od tego możnaby zacząć. Jeździłem chwilę w glovo rowerem i no nie mam psychy na to, ale próbować nikt mi nie zabroni.
@UdaloMiSieZycieWygralem: handluj dragami przyoakzji u nas w Wwa Ukrainiec rozwoził żarcie i handlował dragami xD kiedyś się go pytam ile wyciąga miesięcznie a ten że 35 tys na czysto
@UdaloMiSieZycieWygralem: ja zrobiłem prawko jakiś czas temu, ale jako że neet to nie stać mnie na samochód a swojego mi rodzice nie chcieli użyczyć no i zapomniałem już jak się jeździ xd i jakbym wsiadł za kierownicę to bym sobie albo komuś krzywdę zrobił xd
Jeździłem chwilę w glovo rowerem i no nie mam psychy na to, ale próbować nikt mi nie zabroni.
@UdaloMiSieZycieWygralem: transmaxxing?