Aktywne Wpisy

ocobiega +36
Mam nadzieję, że moja córka nie będzie ładną Juleczką, bo nie sądzę, aby fakt że jestem ojcem był silniejszy niż fakt że jestem mężczyzną.
#dupeczkizprzypadku #s--s #tinder #zwiazki #rodzina
#dupeczkizprzypadku #s--s #tinder #zwiazki #rodzina

źródło: d2e8f9dd870710bcc16482f79f74149b252a9aca566a0fb44eae0a0120ef28a0
Pobierz
Noct +70
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie

źródło: obraz
Pobierz
Mam parę pytań o seiko:
1. chciałbym kupić w najbliższym czasie sejacza, chyba piątkę najpewniej, maksymalnie do 1500zł. Podoba mi się srpe53k1, ale dlaczego ich i innych podobnych nie ma w sklepach?
2. Myślę, że chciałbym zegarek, który mógłbym w przyszłości zmodować i widzę, że na namoki są koperty 38mm. Do jakich zegarków seiko one pasują bo nie mogę znaleźć? Najbardziej by mi pasowała koperta 38 mm właśnie a te od namoki mają koronkę na trzeciej a np SRPK29K1 ma koronkę na czwartej.
3. Czy w tych zegarkach SKX które mają koronkę na czwartej, przy wymianie koperty można je ustawić na trzecią, czy to już jest na stałe tak w mechanizmie?
4. Podoba mi się na przykład to: https://www.namokimods.com/en-eu/collections/modded-watches/products/nmk08-automatic-dive-watch-explorer
ja podstawie jakiego zegarka zostało to zrobione?
Podsumowując, potrzebuję zegarka z kopertą 38mm, którego mógłbym zmodować jeśli by mnie naszła ochota.
dziemkuje