Wpis z mikrobloga

W poniedzialek 5.02 w Biedronce papier toaletowy Queen 40 rolek 25,99zl/opak, a w Lidlu 11% drozej niz w Biedronce, papier toaletowy Floralys 40 rolek 28,99zl/opak. Oferta Lidl z gazetki. A do tego w Biedronce 20zl rabatu od razu jak wydasz min. 299zl z karta MB. Tylko 5.02
WSPIERAJMY POLSKIE FIRMY NIE DLA NIEMCA #polska #biedronka #lidl
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3x32 ale to jest częścią międzynarodowej grupy. Analogicznie istnieje coś takiego jak Lidl Polska xd Jeśli chciałbyś wspierać polskie markety to chyba musiałbyś robić zakupy w Dino.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@WenerowaAngela no ale jest geronimo polska więc jak jest polska w nazwie to jest polska firma. a lidl ma widocznie tylko oddział w polsce pewnie żeby sprytnie udawać polski sklep.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@WenerowaAngela nigdy nie kupie nic w lidlu a szwagra ktory robi tam zakupy zerwałem kontakt piata kolumna nie będzie mi niszczyła kraju ty pewnie rocznik 00+ skoro nie przejawiasz postaw patriotycznych
  • Odpowiedz
@3x32 Przyznaj się że masz ból d00pska bo czasy komuny i kumoterstwa się skończyły stary ubeku. Lepiej żeby własny rodak cię okradł niż dać sąsiadowi uczciwie zarobić? Zrobić zakupy w cywilizowanych warunkach bez przeciskania się między paletami jak wolny człowiek? Lepiej wspierać wyzysk pracowników?
  • Odpowiedz
@3x32 ohohoho no rzeczywiście kokosy, to w Lidlu płaca najwiecej j masz normalną unowę a nie lecisz cały czas na śmieciowym zleceniu i śmigasz w pampersie. Biedronka to mnie wyzyskuje bo nie dość że wiecznie do kasy samoobsługowej kolejka i tracę czas to jeszcze trzeba czekać na obsługę bo wiecznie jedna osoba czterema innymi rzeczami się zajmuje i tak się w tych czasach traktuje kljenta ja się pytam
  • Odpowiedz