Aktywne Wpisy

Wink +24
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Soothsayer +82
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów

P--------i Ruscy! K---a jak można tak bestialsko potraktować człowieka! J----a dzicz! Źli Rosjanie... Oh, wait!
Ciekawe czy pobicie ze skutkiem śmiertelnym? ;]
Takich ludzi do wladzy doprowadziliscie.
#ukraina #rosja #ua #euromajdan
No, ale się czepiam, bo w koncu tutaj się człowieku krzywda stała, bo po łbie dostał,
No ile tych Ukraińców zginęło? Nie ma narazie potwierdzonych informacji co do tożsamości wszystkich, jedynie o jednym mówili że to proukraiński aktywista, pozostałych dwóch przemilczano, czemu? xD pewnie też ich tylko poszturchali tylko.
Pobity wschodni Ukrainiec - pfff...kuksaniec przyjacielski to był tylko.
Pobity zachodni Ukrainiec - ZWIĄZEK RADZIECKI SIĘ
Czyli przyznajesz że zginał pro ukrainski człowiek z rak pro rosyjskich? Czyli jednak mówiles g---o prawde. Już się nie czepiał kto i ilu, ale chodzi mi o sam
Jedni zeby umrzec potrzebuja stu ciosow, inni jednego. ;] ty za to bys dostawal sraczki jakby role sie odmienily, juz widze jakbys opisal sytuacje.
Inna sprawa jak ktos macha portretem stalina i jasno okresla ze unia to jego wrog i piastuje tym zasadom i stawia nas jako przeciwnikow i
Ehh:
Jasne ze to jest j----e bydlo, oboje, jednych i drugich od wiekow tak nazywam. :)
Pokaz mi tych rewolucjonistow z flagami zsrr i portretami stalina, bo ja kojarze tylko jedno zdjecie tej baby, wyslij mi inne.
No nie czuja wstydu, ale nie licza na nasza przyjazn, to chyba logiczne. Niech upowcy tez
http://www.wykop.pl/wpis/7443186/rmf-mowi-ze-jeden-ci-wasi-ultracywilizowani-i-o-za/
Odświeżę pamieć.
Dalsza dyskusja nie ma sensu gdy, druga osoba nie wie co powiedziala 4 dni temu.
Tak czy siak jedno i drugie nawalajace sie bydlo to ukraincy ktorych chcesz w ue. :)
Tak jak mówie - dalsza dyskusja jest bezcelowa.