- Gość z pomalowaną mordą i czarnymi oczami kładzie ch*ja na łeb owczarka i gada p------e rzeczy. - Różal (czyli inny gość z pomalowaną mordą) dojeżdża go w niewybrednych słowach na insta. - Wszystko to nagłośnił Psychotrop - czyli kolejny typ z pomalowanymi oczami i wydziaraną mordą (choć nieco mniej niż poprzedni). - A na końcu Psychotrop okazuje się totalnym zwyrodnialcem który usiłować zabić człowieka i spotyka się z innymi zwyrolami na Aferkach (Baxton i Zwyrol) i prowadzą sobie kulturalą rozmowę o tym jaki to haniebny czyn popełnił jeden z gości z wymalowaną mordą.
No k---a komedia to mało powiedziane. Nie wiem już sam czy się śmiać czy płakać.
@KoninaBeZiomeczka każdy z nich to zakompleksiony zjeb który tatuażami chcie odwrócić uwagę od swojej brzydoty xD z wyjątkiem Wardęgi, temu by nawet tatuaże nie pomogły brzydalowi xD Psychotropa n-----l pijany Rysiu szczena także go już życie dostatecznie wyjaśniło xD
mnie najbardziej dziwi to, że w czasach gdzie wykopują komuś używanie kradzionego loga czy pisanie zwyrodnialskich wiadomości X lat temu, Psychotrop po wyroku sobie normalnie funkcjonował wśród influ, gdzie to nie była żadna tajemnica bo każdy rapowy portal o tym pisał
@KoninaBeZiomeczka: podwójne standardy w c--j w tym internecie, im większych masz "kolegów" (bo sam nie wiem czy tam są jakieś szczere koleżeństwa) tym większą k---ą możesz być. Powoli zaczynam dochodzic do wniosku, że Nitro wcale taki najgorszy nie był na tym YT.
@KoninaBeZiomeczka: polski jutup. Tymczasem na amerykańskim jutupie najpopularniejsi jupiterzy budują studnie w Afryce, wyjaśniają patologie na platformie jak i poza nią, tworzą wspaniałe rzeczy (konstrukcje, sztukę itd.), a największe kontrowersje to nagranie przypadkowo znalezionego wisielca w Japonii (bo jupiter był za głupi, żeby zarejestrować w swoim mózgu, że to nie jest dobry pomysł puścić to do neta nawet z cenzurą) czy powiedzenie "nigger".
@KoninaBeZiomeczka: nie w mainstreamie. Wiadomo, że się znajdą jakieś odpady, ale są szybko punktowane i cancelowane, a u nas amator Małolat znika na chwilę z pierwszego planu, nagrywa melancholijne filmiki i wraca w glorii chwały. Patomma, fejm, patpstreamy to jest absolutna czołówka polskiej tuby. W Stanach by to za walą nie przeszło w czołówce. W minutę po demaskacji lepek w Stanach traci szacunek, sponsorów, partnerstwo i jeszcze ma SKUTECZNĄ antyreklamę
@Returned: Nie siedze w ogóle na eng YT ale nie wierzę że tam nie jest grubo. Pamiętam jakieś rzeczy z Vitaly tv gdzie upokarzał dziewczyny bo miał na to pieniądze. A na backstage to tam pewnie lecą grube odklejki
@Returned: Zresztą daleko nie trzeba szukać. Wystarczy spojrzeć na taką Ellen Show, gdzie była tyranem off camera, i niby ją zdjęli w kńcu, ale trwało to wiele lat
@KoninaBeZiomeczka: ale zdjęli i dluugo się też kryła. Mi chodzi o przypadki, kiedy świństwa wyszły na jaw i zostały potwierdzone.
Zobaczysz, że czarnooki miłośnik zwierząt jeszcze wróci do mainstreamu. Amator Małolat wrócił praktycznie błyskawicznie. Jakoś nie moge sobie wyobrazić topowego amerykańskiego youtubera wystrzelonego w kosmos na materiale czy streamie a u nas to już mem.
@Returned: chyba sobie żartujesz? To wszystko się zdarzyło lata temu. James Charles i inne wynalazki drama pdfow. Patologiczne zachowanie od lat--Blue face i Christian rock. Patologiczna matka od lat pokazująca znęcanie się nad dziecmi, robienie gwiazdy z osoby, która namówiła typa żeby zabił jej matkę (zapomniałam imienia). To tylko kilka przykładów z ameryczki.
- Gość z pomalowaną mordą i czarnymi oczami kładzie ch*ja na łeb owczarka i gada p------e rzeczy.
- Różal (czyli inny gość z pomalowaną mordą) dojeżdża go w niewybrednych słowach na insta.
- Wszystko to nagłośnił Psychotrop - czyli kolejny typ z pomalowanymi oczami i wydziaraną mordą (choć nieco mniej niż poprzedni).
- A na końcu Psychotrop okazuje się totalnym zwyrodnialcem który usiłować zabić człowieka i spotyka się z innymi zwyrolami na Aferkach (Baxton i Zwyrol) i prowadzą sobie kulturalą rozmowę o tym jaki to haniebny czyn popełnił jeden z gości z wymalowaną mordą.
No k---a komedia to mało powiedziane. Nie wiem już sam czy się śmiać czy płakać.
Psychotropa n-----l pijany Rysiu szczena także go już życie dostatecznie wyjaśniło xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Zobaczysz, że czarnooki miłośnik zwierząt jeszcze wróci do mainstreamu. Amator Małolat wrócił praktycznie błyskawicznie. Jakoś nie moge sobie wyobrazić topowego amerykańskiego youtubera wystrzelonego w kosmos na materiale czy streamie a u nas to już mem.