Wpis z mikrobloga

• 0
@WujekSzejk: ja mialem dwa miesiace temu 703 na dwa tygodnie z prime i byl okej ale w obecnej mecie nawet jakby mial 500mm z przodu wiezy to i tak nigdy sie nim nie bedzie gralo przyjemnie przez brak depresji. Juz mam defendera ktorym wcale nie gram xD
  • Odpowiedz
jak ktos nie wie co wziac z zamiany to polecam

@kexus512: jak ktoś lubi symulatory ładowania i celowania ( ͡º ͜ʖ͡º)
U mnie jest odwrotnie, dwulufa top. Nie twierdze, że bisonte to zły czołg, ale jako HT nie robi na przeciwnikach takiego wrażenia co 703. Żeby ograć bisonte wystarczy go zbaitować na wystrzelenie przynajmniej dwóch pestek, i jest free farmą, z dwulufą już jest trudniej.

Juz
  • Odpowiedz
  • 0
Żeby ograć bisonte wystarczy go zbaitować na wystrzelenie przynajmniej dwóch pestek, i jest free farmą, z dwulufą już jest trudniej.

@KimDzongJaroslaw: Free farmą z nieprzebijalną wieżą bez garnka. Jak przeciwnik nie ma dużej przewagi liczebnej na przepychaczu to po prostu wycofujesz i ładujesz... Albo i nie bo 99% ludzi po prostu tłucze po policzkach goldami myśląc że wejdzie XD wystarczy ze nie pokazujesz kadluba i jestes nie do r--------a. A
  • Odpowiedz
...z nieprzebijalną wieżą bez garnka...

@kexus512: oj nie jest tak kolorowo, o czym sam sie przekonałem kiedy odkurzyłem go od czasu kiedy nim grałem ostatni raz po premierze w paczkach.
na screenie jak widać jest bisonte w hulldownie
1: mało oczywisty weakspot, ale jak ktoś ma wskaźnik penetracji i pomacha troche celownikiem to znajdzie
2: coś w co częściej strzelają, z golda ok 250
KimDzongJaroslaw - >...z nieprzebijalną wieżą bez garnka...

@kexus512: oj nie jest t...

źródło: unpenetrable

Pobierz
  • Odpowiedz