Aktywne Wpisy
Viado +23
Też macie wrażenie że młodzi tak narzekają na ceny mieszkań i wynajmu a tymczasem oczekują że będzie ich stać na własnościowe mieszkanie w centrum warszawy jednocześnie wydając kupę hajsu na egzotyczne podróże 3 razy w roku, 5 koncertów latem, leasing samochodu oraz łażenie po knajpach 3 razy w tygodniu?
Zapytajcie się jakiejkolwiek starszej osoby posiadającej mieszkanie na własność gdzie byli i co jedli - przeważnie nigdy nie wyjechali poza granicę polski a
Zapytajcie się jakiejkolwiek starszej osoby posiadającej mieszkanie na własność gdzie byli i co jedli - przeważnie nigdy nie wyjechali poza granicę polski a
Gours +58
Sportowo to my znikamy. Jakiekolwiek perspektywy mamy de facto tylko w piłce nożnej. W zimowych już praktycznie po nas - w biathlonie po Sikorze nikogo nie ma, po Kowalczyk w biegach też, w skokach nasza elita ma prawie 40 lat i nikt nowy sensowny nie wchodzi xD
Te Igrzyska też pokazały, że w tych ciężkich sportach już nas nie ma. Pchanie kulą nie istnieje, Włodarczyk 40-letnia już kończy, Fajdek i Nowicki to samo. W tych wszystkich skokach wzwyż, trójskokach itd. nie istniejemy. W bieganiu to se mogą powalczyć w Mistrzostwach Europy xD
Jedynie więc w piłce możemy się jako tako trzymać, no i standardowo w siatkówce (ale to też dzięki temu zapewne, że ona prawie nikogo nie interesuje xD). W tenisie jest Świątek i to tyle dobrego co możemy zaoferować…
W
Te Igrzyska też pokazały, że w tych ciężkich sportach już nas nie ma. Pchanie kulą nie istnieje, Włodarczyk 40-letnia już kończy, Fajdek i Nowicki to samo. W tych wszystkich skokach wzwyż, trójskokach itd. nie istniejemy. W bieganiu to se mogą powalczyć w Mistrzostwach Europy xD
Jedynie więc w piłce możemy się jako tako trzymać, no i standardowo w siatkówce (ale to też dzięki temu zapewne, że ona prawie nikogo nie interesuje xD). W tenisie jest Świątek i to tyle dobrego co możemy zaoferować…
W
otoz maslo na promocji jest, ale 83%, a nie 82% . Co wiecej maslo promocyjne jest polozone nie w maslach ale na samym drugim koncu lodowkek. Jak mozna tak wprowadzac klienta w blad? Polecialem po maslo...i nabilo mi jakims cudem 4 masla! Waga sie niby zgadzala! Jak to jest mozliwe? czemu nikt nie zrobi porzadku z tymi promocjami, bo to mozna oszalec.
#supermarket #oszukujo #biedronka
Plus na cenach przy produkcje też wpisują promocje...
Jak to mówią nieznajomość prawa szkodzi, jak się prześpisz z 14 latką, która wygląda na 20 latke to też zostaje ci popłakań, tak jak przy maśle ;p
Bronie? nie, dla mnie niedopuszczalne jest nie czytanie, według mnie jeśli ktoś nie doczyta regulaminu czy umowy to jego wina, jeśli ktoś bierze promocję i nie widzi 3centymetrowego napisu ile % na maśle to tez jego wina.
A promocje w lidlu zawsze są w innym miejscu, jak są masła u mnie zawsze te promocyjne są przy serach,
Za to Polak frajer powie ci że nie umiesz
Co na załączonym screenie Ci sugeruje, że promocja miałaby być na masło 82%? Napis "Masło ekstra 83%"? Zdjęcie produktu z napisem "Masło ekstra zawartość tłuszczu 83%"?
@ChlopoRobotnik2137: Jest jakaś ustawa czy rozporządzenie regulujące, w którym miejscu lodówki ma
a drugie, masz #!$%@? lidla, bo tak się składa że w trakcie tej promki byłem w dwóch lidlach u siebie i w obu masło tam gdzie zawsze. w lodówce z innym masłem
#!$%@?, jak ja rzygam tymi promocjami xD ten wałek marketowo-mleczarski to straszny rak od paru lat
Zamiast kostka za - powiedzmy - 4 zł na stałe, to ciągle te #!$%@? konfiguracje typu KUP 100 KOSTEK, żeby mieć
A te ceny to wkrótce będą zapisywać skomplikowanymi wzorami matematycznymi, ale w ten sposób, by cena wydawała się niska
A ten numer z masłem, nie pierwszy raz robią. I tak, celowy zabieg.
@buchowo:
To jest calowa zagrywka bazująca na niepotrafiących czytać, względnie ludziach o obniżonych możliwościach intelektualnych (niepełnosprawnych umysłowo, starszych). Jak widać jest ich całkiem sporo, więc interes się kreci.
@buchowo:
Jak sobie je obniżacie to już wasza sprawa, ale to już na własne życzenie.