#farma Obejrzałam ten poniedziałkowy odcinek. Jestem tak W.K.U.R.W.I.O.NA że sobie nawet nie wyobraźcie xD nie wiedziałam, że tak mnie może zdenerwować program w tv. A może nie tyle co program, a osoba. Amanda jest tak bezduszna osoba, manipulantką i totalnym narcyzem. Ona nie lubi fałszywości i kłamstwa xD kto to mówi. Jeszcze bierze sobie nowych pod swoje skrzydła i od razu nastawia na innych. Jest obrzydliwa osoba. To jak ona potrafi napuścić kogoś na kogoś innego, jest przykre. Jeszcze to poniżające kazanie mycia wanny i robienie jej kąpieli. Ma ich za sługusów, nie ludzi. Ma być tak jak ona chce, bo jak nie to kara. Mam nadzieję, że na końcu jej utra nosa albo sama Farma nie pozwoli na takie traktowanie ludzi. Nie wiem po co scenarzyści to zrobili, ale myślę że specjalnie pod Amandę.
@Hogataa26 ten program w tym sezonie stracił jak dla mnie sens, zrobili jakiś dramatoshow z postaciami wyciągniętymi z kart od psychiatry, szkoda oczu na to, nie buduje tez to jakiś pozytywnych emocji.
@Hogataa26 może nie znam do końca reguł ale bycie farmerem tygodnia to chyba nie powinno jej dawać prawa to rozkazywania czegokolwiek? Zwłaszcza tej wanny.
Najgorsze, że jeszcze conajmniej dwa tygodnie musimy z nią żyć
@Hogataa26 Oby w przyszłym tygodniu był jakiś plot twist że nawet farmer tygodnia może odpaść, bo inaczej będzie to najgorszy tydzień do oglądania. Ten chodzący brudnopis pewnie zepsuje nawet najciekawsze zadanie które dostaną
@heheszka2: @Qbicaaa ale ktoś tu pisał, że Marta na live mówiła o tym, że chciała odejść w tym tygodniu co teraz jest? Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale ludzie rozkminiali, że może dlatego, bo Amanda odpadła. Więc może Amanda zacznie niszczyć psychicznie swoją kumpele.
@mariusz_and: @Hogataa26 a prowadzące tak się zastrzegały, że po poprzednim toksycznym sezonie ten będzie inny... może jak się poleci parę osób to da się to normalnie oglądać
Świat się sypie na naszych oczach. Czeka nas chaos. Biedni ludzie będą umierać za polityków i bogaczy. Życie jest przerażające, niech nikt nie mówi, że jakiś bóg istnieje, bo parsknę śmiechem.
Napastnikom udało się zbiec ale zostawili mundury i notatki. Mundury należą do Estońskich, Litewskich i Łotewskich sił zbrojnych, w mundurach były też notatki z rozkazami od NATO.
Obejrzałam ten poniedziałkowy odcinek. Jestem tak W.K.U.R.W.I.O.NA że sobie nawet nie wyobraźcie xD nie wiedziałam, że tak mnie może zdenerwować program w tv. A może nie tyle co program, a osoba. Amanda jest tak bezduszna osoba, manipulantką i totalnym narcyzem. Ona nie lubi fałszywości i kłamstwa xD kto to mówi. Jeszcze bierze sobie nowych pod swoje skrzydła i od razu nastawia na innych. Jest obrzydliwa osoba. To jak ona potrafi napuścić kogoś na kogoś innego, jest przykre.
Jeszcze to poniżające kazanie mycia wanny i robienie jej kąpieli. Ma ich za sługusów, nie ludzi. Ma być tak jak ona chce, bo jak nie to kara. Mam nadzieję, że na końcu jej utra nosa albo sama Farma nie pozwoli na takie traktowanie ludzi.
Nie wiem po co scenarzyści to zrobili, ale myślę że specjalnie pod Amandę.
Najgorsze, że jeszcze conajmniej dwa tygodnie musimy z nią żyć