Aktywne Wpisy
zloty_wkret +170
Dlaczego świadomi mężczyźni wybierają za żony 10-15 lat młodsze od siebie dziewczyny?
Bo prawdopodobieństwo, że taka dziewczyna będzie życiowo "czysta", bez przejść, dziwnych akcji, bez wielu grzechów, karuzeli kutang jest bardzo wysokie. Nie ma nic piękniejszego u kobiety jak czystość, niewinność, szlachetność. Taka dziewczyna nigdy nie straciła kręgosłupa moralnego, nigdy nie zrobiła nic wbrew sobie. Jest jak nierozwinięty, rzadki kwiat, który trzeba pielęgnować, żeby pokazał swoje piękno.
Wam wmówiono, że rozwiązłość, niedbanie
Bo prawdopodobieństwo, że taka dziewczyna będzie życiowo "czysta", bez przejść, dziwnych akcji, bez wielu grzechów, karuzeli kutang jest bardzo wysokie. Nie ma nic piękniejszego u kobiety jak czystość, niewinność, szlachetność. Taka dziewczyna nigdy nie straciła kręgosłupa moralnego, nigdy nie zrobiła nic wbrew sobie. Jest jak nierozwinięty, rzadki kwiat, który trzeba pielęgnować, żeby pokazał swoje piękno.
Wam wmówiono, że rozwiązłość, niedbanie
Kagernak +142
Ma babka rację bądź co bądź. Młodzież nie czyta lektur a leci na streszczeniach. Sam z jedną czy dwie lektury pominąłem a co dopiero jakiś większy cwaniak lub ktoś kto ma wywalone. Jak omawialiśmy Boską Komedie to jeden chłopak dosłownie 1:1 opisał nauczycielowi streszczenie Mietczyńskiego xd.
#sejm
#sejm
Stoi niedaleko szara myszka 10/10 i się na mnie patrzy, odwracam się, za chwilę znowu patrze na nia i ona na mnie
Podjezdza pociąg, ide do swojego wagonu. Siadam, chwile siedzę sam i nagle przychodzi ta szara myszka i siada obok
To jest intercity więc miejsca numerowane
Czaicie jaki #!$%@? zbieg okoliczności XDD i siedzi obok mnie teraz a ja mam puls 140 XDD
#przegryw
@lujka666 prawda boli, dyskusja nie ma sensu bo zwierzeta zyja urojeniami