Potrzebuję minki z uśmiechem i płaczem, ta która się śmieje że aż płacze
Jak bym był ruskim to bym się obraził przez ten film. Pokazują jakby rosyjscy astronauci to było bydło i nie znali nawet podstawowych słów po angielsku xD. Ja rozumiem, że można się nie lubić ale ludzie, szacunek należy się nawet wrogowi o może nawet w szczególności.
Oglądam 8 odcinek 2 sezonu i gościa zastrzelili bo sięgał po kartkę ze słówkami, to jest tak głupie że aż parzy. Tu znowu minka ze łzami śmiechu
A serial fajny póki co, choć jest sporo fantasy to ja go traktuję jak zabawę a nie popularnonaukowy. Ludzie narzekają ale zobaczymy, ponoć od 3 sezonu jest kaszana total.
@AltCtrlSpace: Science fiction to gatunek stwarzający pozór naukowości, a nie będący odzwierciedleniem uniwersyteckich wykładów. Jeśli ktoś doszukuje się błędów naukowych w serialu to kompletnie nie rozumie czym jest popkultura.
@Logytaze obecnie doszukujemy się przynajmniej zbliżenia do rzeczywistości w każdym filmie. Nawet w Bondzie ludzie mówią no nie tak to się by nie dało. Takie czasy.
Jak bym był ruskim to bym się obraził przez ten film. Pokazują jakby rosyjscy astronauci to było bydło i nie znali nawet podstawowych słów po angielsku xD. Ja rozumiem, że można się nie lubić ale ludzie, szacunek należy się nawet wrogowi o może nawet w szczególności.
Oglądam 8 odcinek 2 sezonu i gościa zastrzelili bo sięgał po kartkę ze słówkami, to jest tak głupie że aż parzy. Tu znowu minka ze łzami śmiechu
#forallmankind #apple #appletv #netflix #film
Świetny serial i dobrze pokazuje rosyjską mentalność. Niech kacapy się gotują.
A serial fajny póki co, choć jest sporo fantasy to ja go traktuję jak zabawę a nie popularnonaukowy. Ludzie narzekają ale zobaczymy, ponoć od 3 sezonu jest kaszana total.