Aktywne Wpisy
bergamotka00 +3
#zalesie
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem
wfyokyga +105
Ja chyba od 3 lata dodaję czołgi w nocy i dzisiaj niektórzy dopiero to odkryli xdd Nie bede tego tagował, dajcie mnie na czarno i się odbiertolta ode mnie, od czołgów i od nas
To ja może rozrysuję, hehehe.
Mało kto wie, ale trochę się rapem interesuję, głównie Greckim, także moja analyza na pewno będzie trafna, hehehe.
Green Grenade (czerwone kółko), co chwile zerka (czerwone strzałka) to na swojego ojca (żółte kółko), to na tego polskiego rapera. Młody chłopak boi się bowiem, że jak już będzie dorosły, to będzie wyglądał jak swój tato, czyli mało, jak to się mówi w żargonie trenerskim, SWAGersko. Zdecydowanie wolałby wyglądać jak ten wcześniej wspomniany raper.
Ojciec i Matka(różowe kółko) słuchają co do nich mówi dziennikarka, a głowa rodziny musi się powstrzymywać, żeby jej nie uderzyć (pomarańczowe kółko), bo jego zdaniem wygaduje głupoty, hehehe.
Co do jednego Pani prowadząca miała racje, rodzice dają mu za dużo swobody (błękitne strzałki), hehehe.
Kwiaty na stole (niebieskie kółko) mają ocieplić wizerunek dziewięciolatka.
Niestety Xavier nie będzie mógł obejrzeć powtórki swojego występu w telewizji, bo program mogą oglądać dzieci w wieku od 12 lat (zielone kółko), hehehe.