Wpis z mikrobloga

Czy jak kupię wersję pudełkowa the last of us part 2 na ps4 to za 10 dolców mogę ją zaktualizować na remastered? Nowa gierka kosztuje 220zl a u----i na ps4 50-70 #thelastofus #gry
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Burzamiszcz możesz, tylko ten "remaster" prawie sie nie różni wiec ja bym poprostu kupił grę na ps4 i grał, nawet bez wykupienia aktualizacji do ps5 gra na ps5 działa lepiej niż na ps4 ma 60fps itp.

Polecam obejrzeć porównania, bo jedyne co ten remaster realnie daje to ten nowy tryb i komentarze twórców.
  • Odpowiedz
@Burzamiszcz no przecież dopiero remaster wyszedł a ty byś chciał remake? Gra wygląda świetnie już teraz, "remaster" tylko pokazał, że nie za bardzo coś graficznie da się ulepszyć. Kup płytę ps4 włóż do ps5 i poprostu graj, w mojej opinii nic nie stracisz.
  • Odpowiedz
@Burzamiszcz ja przeszedłem tlou, potem part 1 (to samo z lepszą grafiką), następnie tlou2 a teraz.. kupiłem tego patcha za 10 dolców aby mieć pretekst by przejść to arcydzieło drugi raz :D Szczerze? Przejdź sobie normalnie bez dodatkowej opłaty, będziesz zadowolony.

Ps.
Mi się ta część podobała jeszcze bardziej niż jedynka bo od samego początku jest grubo :)
  • Odpowiedz