Wpis z mikrobloga

#!$%@? żałuję że jednak nie wziąłem się te nas ie lat temu za naukę rosyjskiego.

Dzisiaj na jakimś Vk czy innym japlakal robił bym rekonstrukcje testowirona tylko zamiast pomarańczy pokazywałbym jajka itd...

#rosja #ukraina #wojna
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Leniek:

Dzisiaj na jakimś Vk czy innym japlakal robił bym rekonstrukcje testowirona tylko zamiast pomarańczy pokazywałbym jajka itd...

Leciałbyś szybciej niż onuce na wykopie.
Chyba, że wrzucał byś na YT ale ktoś by ci musiał podbić zasięgi, a gwarantuję, że rosjanie zakopywaliby to głębiej niż ukry sprawę rzezi wołynskiej.
  • Odpowiedz
@Leniek: Chłopie ty się ciesz że nie chciałeś albo nie musiałeś uczyć się tego języka, ja osobiście zawsze miałem na niego wywalone i jestem zadowolony z tego, że zamiast uczyć się języka kacapów, nauczyłem się niemieckiego i angielskiego, poza tym nic straconego, Obadaj to, tłumaczenie w dwie sekundy...

Tylko jak się czegoś pytasz AI to bez wulgaryzmów w tłumaczeniach bo nie będzie chciała przetłumaczyć, wiec bez tego "#!$%@?@" na początku
Drake1 - @Leniek: Chłopie ty się ciesz że nie chciałeś albo nie musiałeś uczyć się te...

źródło: ai1x

Pobierz
  • Odpowiedz
@OnNieMaJajek:

Sedes, zobacz sobie i usiądź... Poczuj jak to jest.. Nie dla psa! Dla Pana to.

To jest tam jak u was się chodzi srać na polu tylko że to nie jest pole xD
Wszystko to już Testo nagrał Panowie, wystarczyłoby jakimś AI głos podmienić na ruski i macie gotowca do trollowania
Zgrywajac_twardziela - @OnNieMaJajek: 
 Sedes, zobacz sobie i usiądź... Poczuj jak to...
  • Odpowiedz
  • 1
jestem zadowolony z tego, że zamiast uczyć się języka kacapów, nauczyłem się niemieckiego i angielskiego,

@Drake1: angielski i niemiecki znam, a i podstawy paru innych tak żeby sie w sklepie dogadac ogarniam, ruskiego kiedys chciałem się uczyć dodatkowo
  • Odpowiedz