Aktywne Wpisy
Sweet-Jesus +306
Spuchaczu +35
Ja #!$%@? ciągle ta sama historia. Jak nie wyspa węży, albo babcia strąciła drona słoikiem i wytruła pierogami pół ruskiego batalionu, to teraz ukraincy opanowali 20 km jakiegoś stepu i zaś wielkie walenie konia na wykopie, bo ruscy nawet u siebie nie są pierwszą armią.
Tylko za chwilę ruscy znowu #!$%@?ą z powietrza pół jakiegoś ukrainskiego miasta i znowu będzie skamlenie że kacapskie czołgi będą pojutrze pod Lizboną, jak dziadek klozetowy nie
Tylko za chwilę ruscy znowu #!$%@?ą z powietrza pół jakiegoś ukrainskiego miasta i znowu będzie skamlenie że kacapskie czołgi będą pojutrze pod Lizboną, jak dziadek klozetowy nie
Dzisiaj na jakimś Vk czy innym japlakal robił bym rekonstrukcje testowirona tylko zamiast pomarańczy pokazywałbym jajka itd...
#rosja #ukraina #wojna
@Andromeda_YT
Leciałbyś szybciej niż onuce na wykopie.
Chyba, że wrzucał byś na YT ale ktoś by ci musiał podbić zasięgi, a gwarantuję, że rosjanie zakopywaliby to głębiej niż ukry sprawę rzezi wołynskiej.
Tylko jak się czegoś pytasz AI to bez wulgaryzmów w tłumaczeniach bo nie będzie chciała przetłumaczyć, wiec bez tego "#!$%@?@" na początku
Akurat jajka też Testo pokazywał i tłumaczył Polakom co to jest XD
4:47
To jest tam jak u was się chodzi srać na polu tylko że to nie jest pole xD
Wszystko to już Testo nagrał Panowie, wystarczyłoby jakimś AI głos podmienić na ruski i macie gotowca do trollowania
@Juzef_Pilsucki: tyle to ja znam, ale tu trzeba umieć bardzo dobrze płynnie mówić w tym jezyku
@Drake1: angielski i niemiecki znam, a i podstawy paru innych tak żeby sie w sklepie dogadac ogarniam, ruskiego kiedys chciałem się uczyć dodatkowo
@Zgrywajac_twardziela: genialny pomysł!